Şimdi Ara

SİZCE TİTANİC NASIL BİR FİLM ...TİTANİC SEVENLER...BU FİLM 11 OSCAR ALMAYI HAK ETTİMİ SİZCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugüne kadar izlediğim en güzel filmlerden biri...
    iyi ki sinemada izlemişim ... çünkü birkaç sene sonra tv'de izleyince kesinlikle sinemada izlenmesi gereken filmlerden biri olduğuna kanaat getirdim.
    + filmi izledikten sonra iki gün boyunca aklımdan çıkmadı.

efektler sesler ve kurgu / oyunculuk harikaydı bence ...10 üzerinden 9 verdim.
  • Bir baş yapıt..!
  • İLK İZLEDİĞİMDE SONLARA DOĞRU ÇOK ETKİLENMİŞTİM AMA ALDIĞI 11 OSCARI KESİNLİKLE HAKETMEDİ DERİM
  • Ben çok beğendim.O tür filmlerden fazla hoşlanmasam da titanic i sevmiştim..
  • Defalarca izlediğim;halen de izleyebileceğim harika bir film...
  • İlk izlediğimde mükemmel demiştim hatta sinemadan çıkınca sarhoş gibiydim. Ama sonra ne olduysa hiç hoşlaşmadım filmle
  • Ben de o tür filmlerden hoşlanmam ama Oscar'ı haketmiyor tanımlaması bence yanlış.Oscar o yılın en iyilerine verilen ödüldür.Siz onu birazcıkta olsa tüm zamanla kıyaslıyorsunuz bence.Günümüzde Benhur filmi bazılarınıza göre 1 Oscar bile alamaz,fakat bu filmler zamanının daha doğrusu o yılın en iyi yaptıları oldugu için ödül alımışlar.

Aldıgı Oscarlardan hangisi haksız,fazla.Hangi film geçebilmiş ki o haketsin o sene.
  • haksızlık yapmayın flim güzeldi ödülleride hak ettı kesınlıkle.
  • 9 sene önce yapılmış bir film olduğunu düşünürsek o zamanki teknolojiyle yapılan en iyi filmdi sadece teknolojisiyle değil tabi hikayesi müziği vs vs bir sürü şey var fazlasıyla hakediyor aldığı oscarları. Bide şöyle düşünmek lazım dünya kabul etmişki gerçekten iyi bir yapım olduğunu 11 tane oscar vermiş şimdi burda bi kaç kişinin çıkıpta iyi deil yada aldıklarını haketmedi demesi ne kadar doğdu orası meçhul. Onu tartışmak lazım asıl
  • Filmi zonguldakta akşam seansında izlemiştim sinemadan çıktığımızda gece olmuştu, etrafımdaki yüzlerce insan ağlıyordu. O gün sinemanın insanlar üzerinde ne kadar etkili olduğunu anladım. O gün bu işi profesyonel anlamda düşünmeye başladım.
  • nasıl yani profosyonel anlamda düşünmeye başladın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiseacre002

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Kral TV de onu taytanik diye okuyordu

kate winslet

ing ce zaten öle okunuo

Mtv de öle okumamıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanback

BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜZEL FİLM

titanik filmi havuzda çekilmiş o kadar çok amatörce olmuşki.
  • bence aldigi butun oscarlari hak eden bi film
    izledigim en iyi yabanci filmlerden biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

James Cameron un terminatörden sonra yaptığı en iyi iş zaten diğer yönetmenler gibi 2 yıla bir film çekmiyor iyice düşünüp dökmeden bir filmi çekmiyor.çok iyi bir sistemi var..kendisini çok severim..neyse titanic 11 oskarı hak etti bana göre ses desen ses,görüntü desen görüntü,senaryo desen başta zaman yolculuğu hissi vermesiyle çok çok daha etkileyici ve gerçekçi olmuş...kostümünden tutta,sahne tasarımlarına varıncaya kadar gerçekçi olun ki iyi bir film....hem 9-10 yıl sonra nerden çıktı bu soru anlamadım,film 11 oskarı bana göre hak etti,size göre belki 3 oskar bile fazla ama bunun tartışmanın bi manası yok bence..

Yönetmen Cameron'un bir süre önce yaptığı açıklamada ''Titanic gibi bir film çektiğim için çok üzgünüm.Hayatımda yaptığım en berbat iş.''
    dediğini biliyor muydun?

arkadaşım sen yanlış anladın ben "bana göre 11 oskarı hak etti" dedim..11 oskarı hak etti diyenlerde var,hak etmedi diyenlerde bence hak etti..james cameron öyle demiş olabilir,bu arada en barbat işinin bu olduğunu söylerken,bundan iyisini yapabileceğini o kapasiteye sahip olduğunu ima etmesi kendini övdüğünün ap açık göstergesi(gerçi yaparda)..zaten oskar törenindede oskarı alınca "ı'm the kıng of the world" diyebilecek kadar garip birisi..ama ne olursa olsun çok iyi bir yapımcı ve yönetmen adam filmlerini her anlamda yapıyor.sahne tasarımları,maketler,görüntüler konusunda uzman,mühendisi o bu işlerin,titanic filmi bikere çok çok iyi james cameron öyle demiş olabilir ama akademi 11 oskarı niye verdi ?...ona bakarsan bir çok filmde 2003 te kralın dönüşüne tosladı halbuki adaylar arasında o oskarı hak edebilecek filmler vardı,ama akademi öyle layık gördü bence hak ettide...james cameron kalkıp titanic için "yaptığım en berbat iş demişse" elbette bunun altında bişey demek istemiştir öyle hemen atlama..filmin kamera arkalarını izle film nasıl emekler çekilmiş james cameron nasıl öz verili çalışmış gör adam amele gibi çalışıyordu sette,bu uğraşlar boşunamı ?..filmi çekmek istemese bunu senaryo aşamasında bırakacak kadarda şuurlu birisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 17 Şubat 2006 17:11:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

James Cameron un terminatörden sonra yaptığı en iyi iş zaten diğer yönetmenler gibi 2 yıla bir film çekmiyor iyice düşünüp dökmeden bir filmi çekmiyor.çok iyi bir sistemi var..kendisini çok severim..neyse titanic 11 oskarı hak etti bana göre ses desen ses,görüntü desen görüntü,senaryo desen başta zaman yolculuğu hissi vermesiyle çok çok daha etkileyici ve gerçekçi olmuş...kostümünden tutta,sahne tasarımlarına varıncaya kadar gerçekçi olun ki iyi bir film....hem 9-10 yıl sonra nerden çıktı bu soru anlamadım,film 11 oskarı bana göre hak etti,size göre belki 3 oskar bile fazla ama bunun tartışmanın bi manası yok bence..

Yönetmen Cameron'un bir süre önce yaptığı açıklamada ''Titanic gibi bir film çektiğim için çok üzgünüm.Hayatımda yaptığım en berbat iş.''
    dediğini biliyor muydun?

komiğine mi gitti ? oyy...! gurban olurum ben saaa

• Bence güzel film ama Yüzüklerin Efendisi daha iyi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiper

Bence güzel film ama Yüzüklerin Efendisi daha iyi gibi

Yüzüklerin efendisi 3 film olarak cıktı.. yani biri kotu olsa bile digerinden telafi eder ama titanic süper bir film bence.. 11 oscarı da hak ediyo.. konusu bilindk oldugundan, yani herhangi efsanevi bi yonu bulunmadıgından oyle gelmistir belki.. ask hikayesi tamamen gercek olmasada titanic die bi gemi vardı sonucta..

• bu film bence aldığı bütün ödülleri haketti. ben ilk defa sanırım 10 yaşında falan izledim ama başka ne zaman denk gelse izlemişimdir. duygusal olduğu kadar sürükleyici de bir film. bir gemi içinde geçen olaylar bu kadar eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde anlatılabilirdi... ayrıca kötü diyenler şimdiki filmlerle karşılaştırmasınlar. 9 sene önceki teknolojiyle bugünü karşılaştırmak zaten mantıksız ki zaten film sadece efektleri ile iyi değil. hikayesi
    , müzikleri herşeyiyle çok başarılı...
  • harika bir film ya en az 5 kere izledim tekrar getirip önüme koysalar gene izlerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.