Şimdi Ara

Aliens: Colonial Marines (PC,XBOX360,PS3)( TRAİLER GELDİ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Bu oyunun adı AVP^oldu da o dandik oyun mu çıktı anlamadım. Şu grafiklerin güzelliğine bakın, bir de çıkan AVP3 deki çöp grafiklere bakın. Eğer bu oyun o çıkmış olan AVP3 ise yuh diyorum böyle dolandırıcılığa.

Aynı anda geliştirilen başka bir oyun olması lazım bu oyunun.Zamanında farklı farklı iki oyunun geliştirildiğini worthplaying'den okumuştum.Ancak AVP3 geliştirilirken bir AVP oyununun yapımının iptal edildiği söylenmişti ama o iptal edilen oyun bu mu bilmiyorum.

Oyunun resmi sitesine baktım da en son 03.06.08 tarihinde yeni bir haber yayınlanmış.O zamandan bu yana yeni hiçbir şey yok.

http://www2.sega.com/aliens//index.php

• O zaman dediğin gibi iptal edildi ve AVP3 çıktı. Geçmiş olsun. Alien hayranlarına yine hüsran.

Adamlar oyun kodlamaktan beyinlerini kaybediyorlar herhalde. Şu grafikteki oyunu çıkarmak varken AVP3 gibi bir grafiği neden çıkarırlar cidden anlamıyorum. Ne güzel kurmuşsun altyapıyı, modellemeleri falan yapmışsın. Yarıda bırak diğer saçma grafiklere yönel. Cidden deli olmalı bu yapımcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Mayıs 2010; 22:15:09 >
  • Oyun bence iptal edildi şu an xbox'da avp3'ü oynarken gerçekten bununla bir alakası olmadığını anlıyorum bu ss'ler ne trailerdan nede başka bişeydi gameplay'di özellikle ben araştırmıştım herhalde çok ileri düzeyde gördüler ki oyun motorunu değiştirdiler ama çok da önemli diil yıllar sonra tekrar alien'lara karşı oynaamak grafik açısından geride kalan bir düzeyde oyun da olsa avp3 beni şimdilik idare ediyo....
  • Oyun iptal edilmedi, öyle bir şey olsa açıklanır zaten çıkış tarihi TBA 2010 olarak gözüküyor şuan. Gearbox Software kolay kolay oyun iptal etmez E3'e kadar bekleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun iptal edilmedi, öyle bir şey olsa açıklanır zaten çıkış tarihi TBA 2010 olarak gözüküyor şuan. Gearbox Software kolay kolay oyun iptal etmez E3'e kadar bekleyelim bakalım.

Umarım öledir uzun zaman oldu çünkü hiç bir gelişme yok...
  • AVP3 ile bunun yapımcısı farklı Rebellion gibi bir firmadan böyle grafik beklenmez zaten bu oyunun yapımı umarım devam ediyordur Gearbox'a güveniyorum E3'te çıkar belki şu anda Gearbox'un çalıştığı tek oyun bilinen..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.