Şimdi Ara

Alienware M15x gtx260m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın Alienware M15x gtx260m ekran kartlı laptop'u var.Amerikadan almış.2-3 ay kullandıktan sonra kenara atmış.Uzun zamandır kullanılmadığı için bataryası tamamen ölmüş durumda.Adaptörü yok. Sadece laptop un kendisi var. Kozmetik olarak bir sorunu yok.Donanımsal tek sorun ise kullanılmadığı için bataryasının bitik olması.Paraya ihtiyaçtan dolayı satmak istiyor.Sizce bu laptop'u ikinci el bölümünde kaç tl ye satışa koymalıyım ?
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m
     Alienware M15x gtx260m

• 1.nesil i7 işlemci ortalama 4 senelik makinedir bu gtx260 zamanının en güçlü kartlarındandı ama şimdi öyle değil bu bir oyuncu bilgisayarı ama günümüz oyunlarına yüksek derecede cevap veremez.Bugünün orta seviye 1700tl civarında satılan makinelerdeki kartlar bile bundan iyi konumda isminden biraz kurtarabilir ortalama 800-900 denebilir.Bunu alan oyun için alır ama işi bilen biri almaz bu fiyata da alienware hastaları varsa alabilir.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bilgili arkadaşlar lütfen yorumlarını esirgemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni makinadan bende de var ve 4 yildir kullaniyorum (yurtdisindan sifir aldim). Ramler 4 gb idi 8 gb ye yukselttim. 250 gb lik ssd taktim. 240 watt lik adaptor aldim. Islemcisi 1. nesil i7 740qm idi, degistirip 920xm (1. nesil extreme islemci) taktim. Overclock ile rahatlikla 3.2 ghz hizinda kullaniyorum yani 3. nesil intel islemcilerinin stok hizina hic zorlanmadan rahatlikla cikiyor. Ekran karti 5850m idi onuda 7970m ye yukselttim ancak kart gecenlerde yandi ve suanda gtx 970m leri arastiriyorum :)) Bu makine zamaninin en hizli makinelerindendi. Su anda son zamanlarini yasiyor cunku ekran kartini mxm uyumlu son model ile yukseltebiliyorsunuz ancak onundeki en buyuk engel islemcisi. Cunku 920xm den baska yukseltme seceneginiz yok buda ileride ekran karti ile throttling e sebep olacaktir. Laptobun yukseltme parcalari ortalama 1000 dolar civari tutmustu. Benim labtobum suanki haliyle gayet hizli, 970m takarsam bir 2-3 sene daha oyunlari yuksek ayarlarda acar. Sizin laptobunuz suanki haliyle oldukca yavas ve performansi zayif o yuzden fiyat olarak oldukca dusuk bir seviyede piyasasi ancak yukseltme yapilarak guncel bir oyun laptobu olabilir. Alan kisi benimki gibi yukseltme yapmak isterse en az 700 dolar extra harcamasi lazim (daha uygun fiyatli parcalar tabiki bulabilir).

• TempleBar kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İşlemci ve ekran kartının değiştirebildiğini bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.