Şimdi Ara

Aliepresste Türkiye ye Telefon Gönderen Satıcılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpresste Türkiye ye telefonları gümrükte sıkıntı çıkmayacak şekilde özel yollarla veyahut özel şekillerle gönderen satıcıları paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...

• Yok mu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipp
  • Dreuxy D kullanıcısına yanıt
    Yaş kaçtı? Millet bunu yazsa herhalde özel olmazdı değil mi..ayrıca burada heryazılan yöntemin kısa sürede patladığı bir ortamda sen olsan yazar miydin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    İşin bu yönüde var tabi, varsa bi bilginiz pm alabilir miyim peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Yaş kaçtı? Millet bunu yazsa herhalde özel olmazdı değil mi..ayrıca burada heryazılan yöntemin kısa sürede patladığı bir ortamda sen olsan yazar miydin..

Kendinizi birinden akilli gostermeye calismadan once siz yazdiginizi.bir inceleyin. Eminim ki sizin gibi bir insan bile birseyler bilebiliyorsa devlet veya korktugunuz her kimse eminim ki bundan haberdardir. Hadi bunu da geciyorum hemen her cin markasi telefonun ana konusunda bu muhabbet donuyor baktiysaniz eger. Lutfen artik su klasik yas muhabbetine girmeyin hangi yasta olursaniz olun bilemeyeceginiz veya cok iyi bildiginiz seyler olacaltir. Yine de yas size herseyden cok anlam ifade ediyorsa yasim 21 ve tip fakultesi ogrencisiyim. Lutfen dikkat edin yazdiklariniza cok bilmis yasli beyefendi.

• Kusura bakmayin sert oldu hangi yasta oldugunuzu bilmiyorum ama henuz ogreneceginiz cok sey oldugunu goruyorum. HOSGORU SAYGI VE MUMKUNSE SEVGI

KONU KAPANABILIR COK ISTIYORSANIZ

• Dreuxy D kullanıcısına yanıt
    Her yeni yetme gelip buraya aynı konuları açtıkça bölüm çöplüğe dönüyor..ayrıca şunu konu diye açan birinin tıp okuması da şaka gibidir ya neyse..evet konular da aynı muhabbet dönüyor çünkü durum budur sen öyle görmesen de..sırf cevap yazmak için yazmayıp sinirine hakim olursan daha mantıklı cümleler kurabilir konular açabilirsin..
    sanada iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten yasin kimseye bir fayda saglamadigi asikar. Efendimtesekkurler cebaplariniz icin umarim siz dr yaslandikcakendinize birseyler katabilirsiniz. Iyi gunler .

• Güzel konu umarım katkı veren arkadaşlar çok olur

Meizu satan satıcılar var ise pm den yada buradan bilgi rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.