Şimdi Ara

Aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım oyüzden buraya açtım ama bi sorum var aliexpress den telefon getirticeğim z1 compact ancak pasaporta kayıt gerekirmi gümrükte takılınca ne kadar para ödeyip alıyoruz sim kartı taktığımda direk çalışırmı
    telefonun linki:http://tr.aliexpress.com/item/Original-Unlocked-Sony-Xperia-Z1-Compact-D5503-M51W-Refurbished-Cell-phone-Quad-Core-Android-OS-2GB/32417495675.html?spm=2114.010208.3.1.9rJGak&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_5_10017_507_401,searchweb201603_1&btsid=cd7ba370-6c7a-42c0-93fd-c3af5060ebe2
    şimdiden teşekkürler

• Tr'ye telefon girişi yasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Tr'ye telefon girişi yasak.

arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gümrüğe her zaman takılmıyormuş ama takılırsa paranın yüzde 20 si emin değilim 25 de olabilir ödeyip alabiliyormuşuz ama işte emin olmadığımdan sordum yinede teşekkürler
  •  Aliexpress
    Beyler bu mesaj geldi ürün iptal edilid ne olucak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhard2014

Aliexpress
    Beyler bu mesaj geldi ürün iptal edilid ne olucak şimdi

paran hesaba geri aktarılmış olması lazım bi bak istersen acaba bi mahsuru yoksa sorabilirmiyim ne almıştınız acaba ?
  • PislickB3 P kullanıcısına yanıt
    Mouse almıştım ama sorun çözüldü önceden sepete ekleyipte iptal ettiğim ürünün bilgilendirmesiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhard2014

Mouse almıştım ama sorun çözüldü önceden sepete ekleyipte iptal ettiğim ürünün bilgilendirmesiymiş

üstte bildirim geldi gözüktü tıkladım mouse almıştımı görünce şok olup tıkladım çünkü dün bende sipariş ettim hemen konuyu açtım içim rahatladı :D neyse sorun yoksa güzel bide bu mouse den mi aldınız

http://www.aliexpress.com/item-img/Promotion-3200DPI-LED-Optical-6D-USB-Wired-Gaming-Game-Mouse-Pro-Gamer-Computer-Mice-For-PC/32585047296.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PislickB3 -- 11 Haziran 2016; 21:06:08 >

• PislickB3 P kullanıcısına yanıt
    yok reis ya zaten deneme amaçlı sipariş ettim ona göre klavye alıcaktım büyük ihtimal bu siteden almam
    benim sipariş ettiğim farehttp://tr.aliexpress.com/item/7-keys-6-colorful-light-emitting-USB-game-mouse-computer-USB-backlight-optical-cable-mouse-foreign/32608360131.html
  • aliexpressten telefon alırken satıcı ile konuşmanız gerekli. Satıcı cihazı mp4 veya oyun konsolu olarak gönderiyor. kutu aksesuarları ayrı olarak gönderiyor. yanlız linkteki cihazı almayın. Linkteki cihaz yenilenmiş yani 2. el arızalı bir cihaz alınıp kasa ve arızalı parçası değişerek tamir edilmiş. Sıfır cihazlara bakarsanız daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tejik

aliexpressten telefon alırken satıcı ile konuşmanız gerekli. Satıcı cihazı mp4 veya oyun konsolu olarak gönderiyor. kutu aksesuarları ayrı olarak gönderiyor. yanlız linkteki cihazı almayın. Linkteki cihaz yenilenmiş yani 2. el arızalı bir cihaz alınıp kasa ve arızalı parçası değişerek tamir edilmiş. Sıfır cihazlara bakarsanız daha mantıklı olur.

zaten sonylerde imei değişimi olmuyormuş yurtdışından geldiği içinde imei de sıkıntı çıkıcak prensip meselesi olarak sony den başka telefon kullanmıyorum yinede teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.