Şimdi Ara

Aliexpress 20 Dolar Altlimitsiz Kupon Kısıtlı Stok (Yeni Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: e.ates

bu konu altında yüzlerce hesap satılmış sorunlu sayısı 5 i geçmez seni dolandıracak biri olsam ücreti almadan hesabı vermem suçunuzu benim üstüme atmayı bırakın iyice küçültüyorsunuz kendinizi

Alıntıları Göster
    benım dıyecek cok seyım var ama bana yakısmaz dahası sız anlamazsınız verdıgınız cevaplardan bunu cok ıyı anladım. yazısmalarımızı okuyanlar benım ne demek ıstedıgımı cok ıyı anlayacagını bılıyorum. sızden kupon almak sayısal loto gıbı bısey. ya tutarsa...

varsın ben kuculeyım ama dolandırıcı olmayım......

• Ben arkadaştan hesap aldım kargo türkiyeye geldi herhangi bir sorun olmadı lazım olsa tekrar alırım
  • 30-TL olursa pm atarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta once 20 dolarlik kupon almistim arkadaştan. Dün siparişim elime geçti unutmadan teşekkür edeyim dedim. Guvenilir satici. Gozu kapali alisveris yapilabilir.
  • Bu haysiyetsizin bana attığı küfür içerikli mesajlar.

Aliexpress 20 Dolar Altlimitsiz Kupon Kısıtlı Stok (Yeni Geldi)
  • werarce W kullanıcısına yanıt
    Peki yaptığın ne kadar ahlaki?
    Sıralı sahte hesaplar açıp bu kuponu suistimal etmek yetmezmiş gibi kendi malın gibi satmak...
    Diyecek söz yok sanırım.
    Sanırım alanlarda ahlak timsali olmuyor. Parasını verdiğin herşey almak illaki haklı kılmıyor.
    TCK ya bakın lütfen çalıntı malı satın almak.
    Evet kanunlar sizin bu yaptığınızı yakalayıp cezalandırmayacak ama vicdanınıza da danışabilirsiniz.

160 TL olan ürünü 0.1 dolara almak doğru ise devam edin hız kesmeden. Nasılsa kaldırdığınız Çinli. Ama unutmayın kul hakkı evrensel bir günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yaptığın ne kadar ahlaki?
    Sıralı sahte hesaplar açıp bu kuponu suistimal etmek yetmezmiş gibi kendi malın gibi satmak...
    Diyecek söz yok sanırım.
    Sanırım alanlarda ahlak timsali olmuyor. Parasını verdiğin herşey almak illaki haklı kılmıyor.
    TCK ya bakın lütfen çalıntı malı satın almak.
    Evet kanunlar sizin bu yaptığınızı yakalayıp cezalandırmayacak ama vicdanınıza da danışabilirsiniz.

160 TL olan ürünü 0.1 dolara almak doğru ise devam edin hız kesmeden. Nasılsa kaldırdığınız Çinli. Ama unutmayın kul hakkı evrensel bir günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Bu haysiyetsizin bana attığı küfür içerikli mesajlar.

Beyler bu şahıs hakkında çok şikayet var, beni de mağdur etti. Sorunu anlatınca direk küfür, hakaret vs.
    *başka mağdur olan varsa lütfen Pm'den ulaşsın.

*İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım bunun hakkında. İsmi, telefonu belli zaten hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Ettiği küfürlerin de. İfadesinin alınması uzun sürmez.

*Ayrıca, aliexpress'e göndermek üzere de ingilizce bir mail hazırladım, kupon kurallarını ihlal ettiğine dair umarım onlar da ayrı dava açarlar.

*Varsa mağduriyetiniz ekran görüntüsü ile birlikte atarsanız iyi olur. Onları da dilekçeye ekletmeyi düşünüyorum.
    *Süreci forumdan paylaşacağım, arkasını bırakmayacağım, ibreti alem olsun diye. Çoluk çocuk burda dolandırıcılık yapmaya kalkışmaz, her önüne gelene küfür etmez umarım.
    *Şikayetle ilgili bir kafanıza takılmasın durumu delilleriyle anlatın yeterli. Amcam istanbul'da avukat. Kendisine de izah ettim durumu, yakından ilgilenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyasRoasterr

Beyler bu şahıs hakkında çok şikayet var, beni de mağdur etti. Sorunu anlatınca direk küfür, hakaret vs.
    *başka mağdur olan varsa lütfen Pm'den ulaşsın.

*İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım bunun hakkında. İsmi, telefonu belli zaten hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Ettiği küfürlerin de. İfadesinin alınması uzun sürmez.

*Ayrıca, aliexpress'e göndermek üzere de ingilizce bir mail hazırladım, kupon kurallarını ihlal ettiğine dair umarım onlar da ayrı dava açarlar.

*Varsa mağduriyetiniz ekran görüntüsü ile birlikte atarsanız iyi olur. Onları da dilekçeye ekletmeyi düşünüyorum.
    *Süreci forumdan paylaşacağım, arkasını bırakmayacağım, ibreti alem olsun diye. Çoluk çocuk burda dolandırıcılık yapmaya kalkışmaz, her önüne gelene küfür etmez umarım.
    *Şikayetle ilgili bir kafanıza takılmasın durumu delilleriyle anlatın yeterli. Amcam istanbul'da avukat. Kendisine de izah ettim durumu, yakından ilgilenecek.

Alıntıları Göster
    kimden bahsediyorsunuz , beni alıntılamışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

kimden bahsediyorsunuz , beni alıntılamışsınız.

Alıntıları Göster
    emirhan ateş'ten bahsediyorum, size de küfürler etmiş. mağdur olan başka arkadaşlar da mesaj attılar. bu şahsın ipliği pazara çıkacak.
  • manyasRoasterr kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış anlaşılma oldu, elimden geleni yaparım bu konuda. Bir derse ihtiyacı var bu adamın.
  • kuponu aldım kullandım sipariş verdim ama sipariş iptal oldu kupon da yandı. satan arkadaş mail adresinin şifresini verebilirse ae ile görüşeceüim ama o da ceza yemiş.

• Polonyadayım uygun kupon var mı? Alısverişim 39 dolar

• manyasRoasterr kullanıcısına yanıt

Hocam sonuç ne oldu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.