Bildirim
Aliexpress 4$ Kuponu Kullandırmıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Siparişi gsm interneti üzerinden vermeyi deneyin. Bazen olabiliyor, ev interneti ban yemiş IP aralığına düşmüşse sipariş oluşturmaz. Çek hala aktifse bir de böyle deneyin. Hala olmuyorsa mutlaka bir yerden ban yemişsinizdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi cep telefonu internetinden girip denedim zaten ama olmuyor. Çözemedim nereden ban yedigimizi???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla mantıklı bir açıklama bulmak çok zor. AE inanılmaz bir güvenlik algoritması çalıştırıyor bu konuda. Ama ben 1 ay önce yeni aldığım telefonuma uygulamayı kurdum, yeni bir adres girerek eşimin sanal kartı ile ama alıcı ben olarak sipariş verebilmiştim. Hiçbir sıkıntı olmadan sipariş oluştu, hatta aldım kullanıyorum. Alıcı olarak benim adımın görünmesi beni biraz tedirgin ediyordu çünkü farklı hesaplarda aynı isme onlarca sipariş vardı. Ama olmadı bir şey. Dediğim gibi açıklama bulabilmek zor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X