Şimdi Ara

Star Saat Sepette %10 indirim HB içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlar daha önce almış olduğum saatlere göre ve piyasa fiyatlarının çok altında
    http://www.hepsiburada.com/magaza/star-saat?kategori=catalog01_2147483632_318242_25008402_25008404&siralama=coksatan

• acaba orjinal olduğuna güvenebilir miyiz?
  • Valla arkadaslar, tatilde yazlık ilçelerdeki saatleri görünce bilinmedik kimseden saat almamaya karar verdim.

Yani adamlar 300 tl lik saatlerin bile sahtelerini yapmislar.

Dikkat edin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Başkan görmen lazım. Belkide gormussundur😊 cok fena.armaninin seikonun full serisi var. Kaci kac kurus bu saatlerin. Ama yapmislar.

Sen yine dikkat etde😊

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Başkan görmen lazım. Belkide gormussundur😊 cok fena.armaninin seikonun full serisi var. Kaci kac kurus bu saatlerin. Ama yapmislar.

Sen yine dikkat etde😊

İşin kötü tarafı örneğin ben seiko'ya bu durum ile ilgili mesaj attım, nasıl anlarız diye sahte olduğunu. Saati bize göndermeniz lazım diye cevap gelmişti. O zaman sahte olanı almak mantıklı
  • Fiyatlar iyi Emporio Armani AR1948 1.100 TL di saat saat'de burda hemen hemen yarı yarıya inmiş alışveriş yapılabilir.
  • Hediye saat te%20 indirim var. Guess alacaktım şikayetlerin çoğu sahte olduğu yönünde. İlgilenenlerin dikkatine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • detaylara baktım sitelerinde meğersem savran saatmiş ordan 1 adet emprio almıştım zaten kayışta soyulma oldu yakın döneminde 3 5 kullanımda aradım ilgilendiler ama fırsatım olmadı göndermeye.

Şikayet varda bayağa şikayet almış sahte içerik vs diye Diesel bir saat alıcam replikalarıda mevcut endişe duydum şimdi gerci cayma hakkı ile iade yapılabilir sonrası ugrasmak yoruyo bakalım bi şansımızı denicez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladecarter

detaylara baktım sitelerinde meğersem savran saatmiş ordan 1 adet emprio almıştım zaten kayışta soyulma oldu yakın döneminde 3 5 kullanımda aradım ilgilendiler ama fırsatım olmadı göndermeye.

Şikayet varda bayağa şikayet almış sahte içerik vs diye Diesel bir saat alıcam replikalarıda mevcut endişe duydum şimdi gerci cayma hakkı ile iade yapılabilir sonrası ugrasmak yoruyo bakalım bi şansımızı denicez sanırım.

başka konusu vardı hemen kaldırıldı neden
  • 2 gün önce tüm ürünlerde yüzde 30 vardı.
  • Ben Aldım. Star saat gündüz. İade ettim. Sahte garanti. Çok iyi replica almayın adamlar kutuyu bile yapmış.birde hb sitesini kötülüyorlar. Onlarda hepsiburada olarak buna alet oluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte olduğunu nasıl anladınız?
  • Gelen ürünler sahte diyen arkadaşlara inceleme

Ürün gereği gibi ağır..Kordonu deri buram buram kokuyor zaten.Garanti belgesi ve faturası var ve fatura birebir kesilmiş.Saat kutusu çok güzel ve kaliteli.Kargoyu çok güzel kendilerine özel bi kutuya koymuşlar dandik bi koliye değil..Kutunun içinde olaki birine hediye edilir diye özel karton torbalarını koymuşlar.

Bu fiyata bu mal çakma bile olsa ben 211 lira ödemeye razıyım deri kordonlu en dandik saat 90-100 lira zaten..Velhasıl kelam tekrar savran saatten alışveriş yapmayı düşünürüm..Kaçırdığım armani saate yanıyorum tek üzüntüm bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.