Şimdi Ara

İDEFİX'te Geceye Özel Her Şey Sepette %10 İndirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya sabah 09:00'a kadar yapılan alışverişlerde geçerli ve 5000 kişi sınırlıymış arkadaşlar.

100 TL ve Üzeri 10 TL
    150 TL ve Üzeri 15 TL
    200 TL ve Üzeri 20 TL
    250 TL ve üzeri 25 TL

• boş indirim idefixten uzak durun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben alışveriş yaptım ne yalan söyleyeyim. İlerleyen dönemlerde ne gibi indirimler olabilir ki ben de yeni okuma alışkanlığı kazanmaya çalışan biri olarak bu tarz durumları kullanıp ufaktan kitap alışverişi yapmaya çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım bu arada. 🙂

• IronyOfFate kullanıcısına yanıt
    defalarca mağdur duruma düştüm idefix’i kullandığımda. fiyatları da eskisi gibi cazip değil. iş ahlakları 0. bilgi vermezler, zamanında kargoya vermezler, kampanya yaparlar sonra aaa stoğumuzda yokmuş iptal ediyoruz derler(benim son yaşadığım rezillik buydu) vs. fiyatları bazen diğer sitelere nazaran 1-2lira fark etse bile eganba ve kidega’yı kullanıyorum artık. en azından insan gibi muamele gördüğümü düşünüyorum. aktif olarak da kidega mobil uygulama indirimi var 10tl indirim. onu tavsiye ederim.

• Kidega'dan alışveriş yaptım hocam mobil uygulamasından. İdefix'ten de Kidega alışverişi öncesi bi alışveriş yaptım o alışverişte Karamazov Kardeşler ciltli kitabı baya deforme olarak elime ulaşmıştı, sonrasında iade talebinde bulunup kargo ile yolladım Cuma günü ellerine ulaşmıştı. O kitabın iadesinde son durum nedir diye yarın tekrar arayacağım onun dışında pek sıkıntı yaşamadım umarım sonra da yaşamam.
  • Defalarca idefix'ten alışveriş yaptım hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Bazen güzel indirimler denk gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Valla ben alışveriş yaptım ne yalan söyleyeyim. İlerleyen dönemlerde ne gibi indirimler olabilir ki ben de yeni okuma alışkanlığı kazanmaya çalışan biri olarak bu tarz durumları kullanıp ufaktan kitap alışverişi yapmaya çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım bu arada. 🙂
    Tavsiye -> idefix'ten uzak dur
    kitap alırken kitapyurdu platin üyelik ile (%10 indirim tüm kitaplarda, forumda üyeliğini ücretsiz paylaşanlar var)
    ya da şu siteden bakın , kitabın akakçe sitesi gibi düşünün

https://www.kitabinabak.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Nisan 2019; 21:27:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii gönderirse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.