Bildirim
AliExpress 5 dolar 25 dolar alt limitli kupon veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 milyon müşteri için geri sayım yapıyorsun. Verdiğin kupon 20 bin bu ne saçmalıktır ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 8 Nisan 2017; 11:42:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gothamcity
100 milyon müşteri için geri sayım yapıyorsun. Verdiğin kupon 20 bin bu ne saçmalıktır ya
Dün başladı 5 saatte bir 20.000 veriyor ikinci aşama neyse bilmiyorum daha geçmedi o nasıl olacak bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci tur sanırım 1de başlayacak yerimizi alalım teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon prime nedir -
Aldım da şöyle bir sorunum var:
32 gb'lık ssd alacağım, %90'ı 20 dolar. 60'lık alayım desem 32 dolar civarına çıkıyor, indirimle 27 dolar ki o da benim bütçeme fazla. Keşke 5/20 olsaydı şu kupon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 8 Nisan 2017; 13:39:14 > -
Hocam ben oy verdim ancak birşey gelmedi, ilerleyen saatlerde mi gelecek yoksa şansımı kaybettim mi?
ruslardan sıra gelirse alırsınız,adamlar don lastiklerini dahi aliexpress den alıyorlar.. -
kayıt oldum geldi vallaha, eyvallah -
Bana da geldi 😂😂😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
16 gb ssd 25 tl'ye geliyor. Pazartesi hesaba az para atayım da sipariş edeyim madem. Sağolun hocam çok mutlu ettiniz -
Bana 35 dolar üzeri 5 dolar geldi, baya az -
Kötüymüş o 6'ya 5 geldi bana -
Uygulama dili Türkçe seçili olduğu halde bende buralar ingilizce okunuyor, türkçe değil.
Yan hesaplardan actim onlardan aliyom simdi yeni üyeye veriyor davet edene 35 e 5 😭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 9 Nisan 2017; 0:46:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Motorsiklet için led far alacaktım iyi oldu. Aldım hatta🤗 U5 fiyatına U7 aldık missss
mağaza kuponları ile birleşiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ipropas
Aliexpress 6 ya 5$ kuponu almak isteyen aşağıdaki linkten kayıt olup alabilir.
http://s.aliexpress.com/QZRBzMZn
link çalışıyor mu arkadaşlar ? -
arkadaşlar 35 dolarlık bi alışveriş yapıcam bi indirim kuponu bulamazmıyım acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: 480mrt
Aldım da şöyle bir sorunum var:
32 gb'lık ssd alacağım, %90'ı 20 dolar. 60'lık alayım desem 32 dolar civarına çıkıyor, indirimle 27 dolar ki o da benim bütçeme fazla. Keşke 5/20 olsaydı şu kupon
Bende ssd almak istiyorum sadece isetim sistemi kurcam kaclik tavsiye edersinkz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- temu en iyi ürünler
- imei kapanma süresi sorgulama
- makedonya tax free
- amerikapostam güvenilir mi
- dhgate güvenilir mi
- temu gümrük vergisi
- yurtdışı alışveriş limiti
- temu alışveriş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X