Şimdi Ara

ALİEXPRESS 50$/100$ kupon dağıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşagıdaki linkte her saat başında limitli miktarda 100 dolar ve üzerinde geçerli 50 dolarlık indirim kuponu tanımlıyor ihtiyacı olan yada fırsatı değerlendirmek isteyen arkadaşlar kaçırmasın

Aliexpress
    Find Quality Wholesalers, Suppliers, Manufacturers, Buyers and Products from Our Award-Winning International Trade Site. Wholesale Products from China Wholesalers at Aliexpress.com.
    https://sale.aliexpress.com/tr/__pc/20181111bestdealsoftheyear_coupon.htm?spm=2114.49010108.12014.1.5a545b2a8bgGiP

• salisede bitti 2 deki kupon. fiyat/ oran süper. ihtiyacı olan kaçırmasın.
    keşke 50/25 seçeneği de olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

salisede bitti 2 deki kupon. fiyat/ oran süper. ihtiyacı olan kaçırmasın.
    keşke 50/25 seçeneği de olsaydı.
    aynen 50 dolar çok iyi para ben 4/5 2/3 2/10 aliexpress kuponları ile magazaların 2/3 2/2,01 1/1,01 gibi kuponlarını kombolayarak ıvır zıvır ihtiyaçları aldım birde bluedio tn2 2/10 kuponla 8 dolara geliyor çok fazla telefon konuşması yapmayan insanlar için çok iyi fiyat çünkü 1.nesilinde mikrofon sesi derinden geliyormuş muhtemelen 2 dede benzer dir ama mikrofonu çok mühim değil diyen kullanıcılar için baya uygun fiyatlı mikrofon sık kullananlar içinde awei g20bls modeli 18 dolar oda kuponlarla 14-16 dolar aralığında alınabiliyor çift sürücülü çift bataryalı falan güzel bir model ben mikrofon için 2 katı para vermeye gerek duymadım

• Kullanmayacak varsa verirse sevinirim. Bitecek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şans eseri farkettim kuponları ve 2 adet aldım. daha önce 5/35 dolarlık ve 10/69 dolarlık kuponlarla yaptığım alışverişleri iptal edip yeniden sipariş verdim. 250 dolarlık alışveriş mağaza indirim kuponları ile birlikte 100 dolara geldi. süper bir indirim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.