Şimdi Ara

Temu alışveriş limiti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temudan alışveriş yaptım 1070 TL üzerinden bir sınır var.

Simdi ben 1 gün arayla 2. Siparişi yine 1000TL geçmemek kaydıyla istediğimde sipariş iptal olur mi ? Yani aylık 1 kere mi sipariş verme hakkımız var yoksa kalem kalem 1000 TL geçmemek kaydıyla sipariş verebiliyor muyum ?

• Olmaz merak etme benim merak ettiğim 2 ayri siparisten 1 er adet iade ettim 2,3 günde temu hesabıma geldi kredi olarak merak ettiğim alırken ödediğimiz vergi bilemiyorum kaçıyor bir iadem daha var 600tl civarı alırken 1000tl üstü iade 600den düşük bu durumda ıade akıl karı değil bilen birisi acil bilgilendirirseniz memnun olurum alırken ödediğimiz vergi iadede gülmemi gidiyor öyle ise alırken 1000 kere düşünmek gerek.
  • Temu alışveriş limiti hakkında
  • Bunu aşmanın bi yolu yokmu
  • 181501 kullanıcısına yanıt

Bence güme gidiyor çünkü vergi sistemi tamamen ülkemiz ile alakalı bir durum.

• Benim aldığım ürün 1074,63 Tl tutuyor. Sınır 1070 TL saçmalık. Sizin gibi kupon kullanıyorum fakat hiçbir işe yaramıyor.
  • Olayı çözdüm. Her seferinde 1070 TL tutarında alışveriş yapabiliyorsunuz bu fiyatı geçmemesi gerek ama her alışverişte 500 ila 600 TL arası vergi kesiyor Temu alışveriş limiti hakkında 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.