Bildirim
Temu alışveriş limiti hakkında
Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure Dik Elektrikli Süpürge. 215 W, 12 kPa, Ölümsüz Pil 25,2 V, Otonomi 45 dakika, 3'ü 1 arada, Karışık Fırça, Aksesuarlar, 2 program, Paralel Siklon, 500 ml Tank. : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPYVZL2J
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Olmaz merak etme benim merak ettiğim 2 ayri siparisten 1 er adet iade ettim 2,3 günde temu hesabıma geldi kredi olarak merak ettiğim alırken ödediğimiz vergi bilemiyorum kaçıyor bir iadem daha var 600tl civarı alırken 1000tl üstü iade 600den düşük bu durumda ıade akıl karı değil bilen birisi acil bilgilendirirseniz memnun olurum alırken ödediğimiz vergi iadede gülmemi gidiyor öyle ise alırken 1000 kere düşünmek gerek. -
-
Bunu aşmanın bi yolu yokmu -
Bence güme gidiyor çünkü vergi sistemi tamamen ülkemiz ile alakalı bir durum.
-
Benim aldığım ürün 1074,63 Tl tutuyor. Sınır 1070 TL saçmalık. Sizin gibi kupon kullanıyorum fakat hiçbir işe yaramıyor. -
Olayı çözdüm. Her seferinde 1070 TL tutarında alışveriş yapabiliyorsunuz bu fiyatı geçmemesi gerek ama her alışverişte 500 ila 600 TL arası vergi kesiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X