Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tl ye 11 tl lik kuponu almak isterken kartımdan 76,25 Tl çekildiğine dair sms geldi 1tl lik ödeme onaylanmadı . Bu işlem sonrası banka otomatik kart işlemlere kapatıldı smsi attı. Bankayı aradım.

Kartımdan çekilen 76,25 TL TTNET ödemesi imiş banka söyledi.

Tam n11 den ödeme onay sms geldiği an 2. bir sms ile 76,25 Tl çekildiği bilgisi geldi.

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

11:22 de N11 işlemi için 3D şifresi geliyor işlemi ben yapıyorum.

3D şifresini sisteme giriyorum ödemeyi onaylıyorum 2. sms geliyor ve kartımdan 76,25 TL işlem yapıldığı bilgisini alıyorum.Hemen sonrasında banka kartı işleme kapattığı için benim yaptığım işlem 3D li onaylamıyor ama dolandırıcıların işlemi onaylanmış.

şimdi bu tesadüf mü?

Ekleme:

Olayın sıcaklığı ile n11 direk suçluymuş gibi ifadeler kullanmışım biraz düzenleme yaptım.

Gelişmeler:

İşlemin N11de işlem yaptığım anda(aynı dk) meydana gelmiş olması nedeniyle sorunun n11 kaynaklı olduğunu düşündüm ve konu açtım.

Bankaya harcama itiraz formu gönderdim.

N11 buradaki konuyu görerek iletişime geçti. Özetle konunun kendilerinden kaynaklanmadığını ama inceleyeceklerini ifade ettiler.

TTneti aradım bilgileri olsun diye, hiç takmadılar bankanız ile görüşün dediler.

Banka ısrarla kart bilgilerim çalındı ben kartı kaybetmedim dememe rağmen kart kaybolduğu için kapatılmıştır ibaresi ile kartımı kapattı.

pc işyeri pc si pc ye eklenti program kurma yetkimiz yok virüs programı kurulu. Pc ler şifreli bizden başkası açamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 10 Ekim 2016; 19:44:00 >

• Buralar karışır eğer itham doğruysa. Hangi banka bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde geçen gün halkbankasından 1300 tl çektiler..son işlemlerim n11 ve hepsiburada ide..günahı boyunlarına..zarla zorla aldık parayı geriye..ben n11 den şüphe etmiştim zaten..dikkatli olmak gerek..demin aldım 1 tl lik bişey bende..ama hemen kartımı kapattım internete..ama adamlar yarın bir gün açık buldularmı dalarlar kesin..
  • iş bankası şuan itiraz formu doldurmakla meşgulüm
  • ilginç, bkm express ile ödedim ben direk. daha önce normal ödüyordum hiç böyle bir sorun yaşamadım
  • şu anda ciddi açıklar var bütün sitelerde mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelen smslerin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
  • geçmiş olsun, umarım iade edilir. Dikkatli olmak lazım. ben de direkt kart numarası yazıp işlem yapıyordum. kullanmadığım zaman limiti sıfırladığım bir sanal kart kullanmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Benimde geçen gün halkbankasından 1300 tl çektiler..son işlemlerim n11 ve hepsiburada ide..günahı boyunlarına..zarla zorla aldık parayı geriye..ben n11 den şüphe etmiştim zaten..dikkatli olmak gerek..demin aldım 1 tl lik bişey bende..ama hemen kartımı kapattım internete..ama adamlar yarın bir gün açık buldularmı dalarlar kesin..

Halkbank parafly kartımdan geçen ay 2 tane fatura ödenmiş benim de. n11 de hepsiburadada kullanmışımdır da bunlardan mı bilmiyorum
  • milletin haberi yok..ve düşünsenize biz n11 indirim koştururken kart bilgilerimizi ele geçirmeye çalışan birileri var..11 kasıma kadar süvüşlenmeyen kalmayacak gibi...

kupon dağıtacağına güvenliğe yatırım yapsa daha iyi..
  • N11 e normal kart vermeyin

• Bu aralar çok sık olmaya başladı bu tür olaylar. Üstüne üstük siteler de kredi kartı ile ilgili kayıt falan özendirici kampanyalar yapmaya başladı. Tesadüf mü ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey maalesef benimde başıma geldi. N11 den yaptığım alışverişten bi kaç gün sonra abd den Hotel IVY den 8.31$ çekilmek istenmiş banka onay vermedi bana hemen mesaj atıp aradılar kk bilgileriniz ele geçirilmiş kredi kartınızı bilginiz dahilinde kullanıma kapatıyoruz diye Allahtan sanal kart kullanmışım. Nette bir kaç yerde daha okumuştum. N11 den alışveriş yapanlar kesinkle sanal kredi kartı kullansın site büyük ihtimalle hacklenmiş durumda

• BKM ekspress kullanıyorum memnunum Sadece puan kullanımı için asıl kartı girmek gerekiyor bkm'de puan da kullanılabilse harika olucak.
  • kartlarınızı internet, mail order harcamalarına kapatın.
  • 1 hafta önce paraf ile hburada alışverişi yapacaktım sanal kartla 3 kez denedim sms gelmedi var bişeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 10 Ekim 2016; 12:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Gelen smslerin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

• Bu tehlike yakın zamanda alışveriş yapanlar için mi geçerli yoksa N11 den herhangi bi zamanda yapılan tüm alışverişler için mi geçerli ?

• Tempobete defalarca para yatırdım sanal kartla, bizim güvendiğimiz Türk siteleri kumar sitesi kadar olamadı. Yaparlar valla inanırım. Ben artık ininal karta geçtim, onu çalıp soksunlar bir taraflarına
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.