Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlem TTNET üzerinden yapılmış aradım isteseler kart numarasından kimin faturası ödenmiş nereden ödenmiş bulurlar ama hiç umursamadılar. Banka da sadece form göndermemi istedi hiç sorgulamadılar.
  •  N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

11:22 de N11 işlemi için 3D şifresi geliyor işlemi ben yapıyorum.

3D şifresini sisteme giriyorum ödemeyi onaylıyorum 2. sms geliyor ve kartımdan 76,25 TL işlem yapıldığı bilgisini alıyorum.Hemen sonrasında banka kartı işleme kapattığı için benim yaptığım işlem 3D li onaylamıyor ama dolandırıcıların işlemi onaylanmış.

şimdi bu tesadüf mü?

• artık bu iş kabak tadı verdi ,geçenlerde de teknosa konusu vardı
    benim şüphem bu işte bankaların parmağı var gibi geliyor
    tek firmada bunlar yaşansa onu suçlayacağız ama artık çoğu firmadan alım sonrası benzer durumlar yaşayanlar çoğaldı
    genelde düşük rakamlar çekiliyor ,anlaşılması zor olsun diye
    hele ki telekom faturası nasıl ödeniyor ,adamın faturasında her türlü bilgi oluyor ?
  • tarayıcıda eklenti varken kredi kartı bilgisi girmeyin vpn yüklü iken hiç girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskanalz -- 11 Ekim 2016; 0:28:12 >
  • benim başıma gelse yapanları süründürürüm. kim çekmiş nereden çekmiş bankada bilir paranın ödendiği firmada
  • bugün benim karttanda 25 defa denemişler 2000 100 30 120 ve 10$ olarak . 1 dk içinde 5 sms geldi. allahtan kartta limit yoktu bankayı arayıp yeni kart talebinde bulundum.
  • Çoğu insan chrome kullanıyor ve siz farkında olmadan bilgisayarınızda başkası varken, reklamlara tıklayıp üstte açmak için eklentiyi kur falan tıklayabiliyorlar. Hatta kendiniz bile yapabilirsiniz farkında olmadan. Eklentilerinizi sürekli kontrol edin. Gereksiz eklentileri devre dışı bırakın, lazım olduğunda aktif edersiniz. Herşeyin önlemini almak lazım.
  • ttnet yine şaşırtmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

5 kredi kartı kullanıyorum ve tek PARAF kredi kartı hariç diğerleri her daim internet üzerinden alışverişe kapalı. paraf internet bankacılığı üzerinden aç - kapaya izin vermiyor... halk bankası saçma sapan reklamlara para harcıyacagına müşterinin güvenliği açısından aç - kapa özelliği getirsin...
    işin kötü tarafı 1 saat önce parafla N11 üzerinden işlem yaptım... kafamda şimdi deli sorular.....

iş bankası maxımum kullnıyor musunuz.. onda da göremedim sitede aç kapa gibi bir menü
  • validenin axess ile işlem yapılmış dun gece

kullanılır limit ile kart borcu farkından anladım

axess in meşhur gece olunca bekleyen provizyon göstermeyen sistemi sağolsun hırsızlar lehine çalışıyor

3d sms de gelmedi.. yurtdışı surf satışı yapan siteden 470 tl çekilmiş

mh çok rahat kartı kapattım yenisini yolladım dedi..sanal kart kullandık sözde hep ama.. mail order a kapatmamıştık..sigorta filan ödemesi yapılır diye

harcama itirazı yolladım .. kart çalındı desek daha mı garanti olurdu acaba geri almak

15-180 gün arası yazmışlar.. ekstre bugun kesildi.. hırsızın harcamasını da ödeyeceğiz şimdi bir de

BÖYLE BİR durumda kaç gün sürer arkadaşlar yakın zamanda yaşayan var mı..konuyu bastan sona okudum 2-3 arkadaşa da pm attım
  • başıma bişey gelmedi ama bütün kartları internete kapattım konu üstlere çıksın ki herkes görsün. durumdan etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun umarım en kısa sürede madurıyetleri giderilir. şu dönemde 3d ödeme şart olması gerekir güvenlik açığı veren bütün kurumlara banka yada site fark etmez
  • 10 seneyi aşkın zamandır internet alışverişi yaparım benim de ilk defa başıma geldi bir kaç ay önce. Yine aynı TTNET harcaması yapıldı toplam 3 adet ve 300 TL. Buna bir çare bulmaları lazım
  • TEnano kullanıcısına yanıt
    Çare felan yok bilader iş herkezin kendi bankasında bitiyor.3D açık Mail order kapalı online kapalı nasıl okey veriyor sistem diyorum banka sessiz kalıyor sistemde açık var 3 kere okey veriyor 4 de bu kart kapalı diyor 1 işlemde kapalı dese sorun yok kart bilgileri heryerde olabilir ele geçirilir mesele sms şifresiz hiçbir işleme onay vermeyecek banka
  • Garanti bonus kullanıyorum sizin bankanızdada varsa bu seçenekleri işiniz olmadığında kapatın mutlaka, kart bilgilerimiz manukyan gibi her yerde geziyor.

Telefon / Posta Yoluyla Alışveriş - Kapalı
    İnternetten Alışveriş - Kapalı
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Bonus kartımı bende sizin gibi kullanıyorum ama bu olayda başıma gelen bilgilerin anlık çalındığını gösteriyor tabi işlemin aynı dakikaya gelmesi tesadüf değilse. Ben sisteme kart bilgilerimi girdiğim anda bana 3d şifre gelirken kartımdan işlem yaptılar. Ya iş bankasının sisteminde sıkıntı var yada n11 kredi kartı bilgilerini girdiğimiz ekrana ulaşıyor adamlar.
  • Sorun yaşayanlar site ismiyle birlikte hangi kartı kullandıklarını, kart bilgilerini hangi işletim sistemi ve tarayıcıyı kullanarak yaptıklarını da yazarlarsa iyi olur.
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Maximum hiç kullanmadim.. Bilgim yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncrowned king kullanıcısına yanıt
    Merhaba uncrowned king,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • bu kart hırsızlarına neden yasal işlem yapılmıyor?
    kim başkasının k. kartı ile ttnet faturasını ödediyse yakalanıp hapse atılması lazım. Bu hırsızlar neye güveniyorda böyle pervasızca işlemler yapıyorlar??
  • Neferzade kullanıcısına yanıt
    Merhaba Neferzade,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.