Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Asıl kart bilgilerimi girmeyi tercih etmiyorum ama bonus kullanabilmek için girmek durumunda kaldım. Şuan için herhangi bir sıkıntı yok ama asıl kartımla n11 dışında herhangi online bir alışverişim olmadı. Bugünkü yaşamış olduğum konunun direkt sizinle alakası yok çokça şikayet okuyoruz bu aralar genel olarak. Kart bilgi güvenliği konusunda önlemlerinizi arttırmanız yeterli.Bir sıkıntı olması durumunda iletişime geçeceğim zaten . Teşekkürler.
  • Evet bende N11'den alışveriş yaptıktan sonra,26.07.2017 öğleden sonra, birdenbire,1dk. İçinde17 kez bankamdan sms geldi.Baktım,16 tanesi yurt dışından yabancı para birimleriyle,bir tanesi TL ile ürün satın alınmaya çalışıldı.Hatta bir tanesi 350 € alışveriş denediler.Sanal kart kulladığım için, biraz da nasib,para çekemediler.Hemen bankamı arayıp kartımı internet alışverişe kapattırdım.Mesajlar bitti.Maalesef,alışveriş siteleri güvenli değil.Çağdaş hırsızlar,masa başında uğraşıyorlar.Alışveriş esnasında,kredi kartı bilgilerini vermek,hiç güvenli değil.Belki,havale yapmak daha güvenli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feyzim19 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba feyzim19,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Su anda en güvenli yöntemlerden biri is bankasinda; Maximum mobilden Sanal kart oluştur

Anlık olarak girip saatlik limit belirle

Alis verişi yap

Limit sıfırlasın

Sanal karti iptal et

Lazım olursa gir mobile iki dakikada yeni Numaralı bir sanal kart oluştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendir_li

Su anda en güvenli yöntemlerden biri is bankasinda; Maximum mobilden Sanal kart oluştur

Anlık olarak girip saatlik limit belirle

Alis verişi yap

Limit sıfırlasın

Sanal karti iptal et

Lazım olursa gir mobile iki dakikada yeni Numaralı bir sanal kart oluştur.

Zaten bende sizin dediğiniz gibi,sürekli sanal kart kullandığım halde,yukarıda yazdıklarım ilk defa başıma geldi.Yani sanal kart bile güvenli değil.Eninde sonunda bilgilere ulaşıyorlar...Adamların işi bu...Hırsızlık...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.