Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bir haber de benden dün akşam maximum kartımla defacto, morhipo, polo, steamgamesten 1100 tl lik çekim yapıldı. N11 veya Morhipo dışında kart sanal alemde kullanmamıştım. Hayırlısı bakalım paramızı ne zaman alabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurafx -- 15 Ekim 2016; 10:42:57 >
  • Acaba bu dolandırıcılıklara milleti BKM Exprese zorlamak için göz yumulmuş olunmasın? BKM bir ara Paypal alternatifi olarak lanse edilmişti.
  • Yapı kredi kullananlar dikkat edin.

+304440444 bu numaradan arayıp "kartınız yurt dışında kullanılıyor, kartınızı iptal etmemizi ister misiniz" diye soruyorlar. Sonra kişisel bilgilerinizi istiyorlar. İnanıp da bilgilerinizi kaptırırsanız kredi kartınızın limiti kadar para çekiyorlar, size özel şubeye gitmeden çekebileceğiniz kredi varsa onu da çekiyorlar. Kim ararsa arasın güvenmeyin.
  • Geçen gün Kuveyttürk sale plus kredi kartı bilgilerim çalınmıştı bugünde Vakıfbank Word kredi kartı bilgilerim çalındı st regis hotel den işlem denendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin başında Fatura Ödeme Merkezleri var

Buraya yazdım
  • ya bu işbankası işcepe kartı geçici olarak kapatma açmayı niye eklemiyor ? aradım yok öyle bişe bizi aramanız lazım diyor MH oldu ikide bi seni arayım.Rakiplerinden biraz ders alsalar fena olmaz aslında...Bonusflaş'e girip kapatıyorum lazım olunca açıyorum.

Gerçi senelerdir işcep'e kredi kartı ile fatura ödeme getiremeyen bi firmadan pek fazla bişe beklememek lazım :D sinemada olmasa pek fazla bişeyleri yok
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hocam halkbankası ve odeabankta aynı ilkellikte internet bankacılığından açıp katmaya izin vermiyorlar, çağrı merkezini aramak lazımmış dediğiniz gibi aç alışveriş yapacam sonrada kapa alışverişimi yaptım mı diyeceğiz sürekli ne ilkel bankalar aslında biz güvenlik önlemlerimizi alalım diyoruz, işbank, halkbank, odeabank adeta dolandırılın demeye getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Ekim 2016; 22:45:12 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Halkbankasına defalarca durumu anlatan mail attım ve her seferinde geri dönüş yaptılar. Bence yakında siteye o seçeneği eklerler.Bu işin piri garanti.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım internet bankacılığına açma kapama yetkisi verirler, dediğiniz gibi garantide çok kolay açma kapama, fikir vermesi açısından vakıf, garanti, finans, yapı kredi, hsbc bankaları internet bankacılığından açma, kapama yapılyor bi dip not ekleyeyim hsbc yi internet bankacılığından kapatabiliyorsunuz fakat açmak için mobil bankacılığı telefonunuza indirmeniz lazım.

• Sanal kart ile ödeme yapmaya gayret ediyorum. Bu firmalara da güvenmiyorum açıkçası. İstediği kadar güvenli olsun.

İnternette ödemeyi kapatıyorum sanal kartı istediği kadar denesin.

• Bankalar mı siteler mi bilmiyorum ama büyük bi açık var. Hiç apple ürünü kullanmadığım halde 2 farklı gün 30 ar kuruşluk yoklama çekmişler 3 ay önce daha yeni farkına vardım

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

Ben n11 gittigidiyor gibi siteleri kullandım

Bizim arkadaş hiç internetten alışveriş yapmadığı halde 50 60 80 TL her ay TTnet ödemesi gerçekleşiyordu ulan bunlar nasıl oluyor deyip müşteri hizmetlerini arıyodu otomatik ödeme talimatı olduğu için bi sonuç alamıyodu otomaik ödeme sanıyodu

Yarın arkadaşı uyarıcam kapattırsın hesabını

Artık bankada para tutulmaz hiç birimiz güvende değilz sanal kartında işe yarıycağını sanmıyorum ona gerek kalmadan hesap yada ana kartı aşıyolar

Kredi ve banka kartları güvende değil arkadaşlar bir kaç bin tl si olan çeksin kredi kartı limitlerini düşürün hatta hiç kullanmayın

Asıl büyük sorun çipli kimlik kartına geçince olucak onda bütün banka bilgileri olucak ve kaçamıycaksın komple soygun

Not: Arkadaştada bende garanti banka kartı vardı en büyük risk garantide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 17 Ekim 2016; 6:31:16 >

• Dün akşam Apple online satıştan yani online apple store mağazasından 3649 liralık (tahminen 128gb Iphone 7) alışveriş yapılmış arkadaşımın kartından. Kartı ben de kullanıyorum ara ara. En son dün öğlen hepsiburadadan çamaşır makinası, 2 hafta önce de gittigidiyordan TV aldım. Onun dışında arkadaşım internetten alışveriş yapmaz pek. Dananın kuyruğu bu iki sitede kopuyor. 1 saat önce farkettik yapılan işlemi. Hemen gitti harcama itirazında bulundu şuan kartı kapattırıyoruz. Son zamanlarda apple online mağazasına dadandı kart hırsızları, 3D secure olmadan işlem yapıyor demek

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 17 Ekim 2016; 14:33:33 >

• Konuyu görünce yazayım dedim. 28 eylül sabahı Defacto ve Zizigo sitelerinden World Card ile toplam 1500TL'lik alışveriş yapılmış ve kartın limiti dolmuş. Arkadaş en son bir oyun sitesinden 3d secure ile bir işlem deneyince telefona mesaj geldi ve durumu öyle anladık. Yoksa haberimiz bile olmayacak.

Yapılan en son alışverişler 25 Eylül'de adoremobilya.com ve 16 Eylül'de n11 üzerindendi.
  • Benzer bir olay dün benim de başıma geldi. gece 02:35 de n11.com'dan 78,90 tl değerinde bir sipariş verecektim mobil uygulamadan. kart bilgilerini girdim ödeme seçeneğine tıkladım işlem başarısız oldu. bir kaç defa daha tekrarladım işlem başarısız hataları almaya devam ettim. daha sonra kart harcamalarına baktığımda bu miktarın karta yansıdığını(provizyonda değil, ödeme gerçekleşmiş) fark ettim. Allah'tan sanal kart kullanıyordum(umarım başıma bir şey daha gelmez) n11.com müşteri hizmetlerine ulaştığımda konuyu inceleyeceklerini söylediler. iyisi mi kartı kapattırıp yeni kart istemek. sadece gittigidiyor'dan alışveriş yapıp bu problemi yaşayan var mı merak ediyorum.
  • Arkadaşlar bende 3 4 gün önce aynı şekilde bir hbden bir de n11 den alışveriş yaptım şimdilik birşey yok fakat sormak istediğim sadece 3D Secure kullanarak alışverişe açtırmamız mümkünmü kartımızı..
  • banka müşteri hizmetleri ile konuştum sanal kartıyla bu hepsiburada veya n11 sitelerinden birinden alışveriş yapıp şüphelenen veya dolandırılanlar varsa mevcut sanal kartınızı iptal edip yenisini online olarak çıkarmanız yeterli oluyormuş.. asıl kart bilgilerine ulaşılmıyor ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Arkadaşlar bende 3 4 gün önce aynı şekilde bir hbden bir de n11 den alışveriş yaptım şimdilik birşey yok fakat sormak istediğim sadece 3D Secure kullanarak alışverişe açtırmamız mümkünmü kartımızı..

arkdaşım anlamıyorsun herhalde durum şu 3d secure harici işlemlere kapalı olan karta sistem izin veriyor.
  • n11 ve gg den alış veriş yapmıştım son günlerde.geçen şöyle bir harcamalarıma bakım dedim, 3149 TL apple store dan alış denenmiş , provizyonda bekliyor
    Hemen telefonla aradım . kartın çalıntı olduğunu anlamış sistem ve sipariş iptal edilmiş dediler.Bir tanede morhipodan alış veriş yapmış.Onu da morhipo iptal etti arayınca.Bu ara dikkatli olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furza

Bu işin başında Fatura Ödeme Merkezleri var

Buraya yazdım

Daha somut bir bilgi vereyim. Bir aralar Ttnet faturasında 10 tl indirim yaptırmak için bir çok kişi (ben dahil) mobilexpress diye bir aracı üzerinden kredi kartı bilgilerimizi girerek ödeme talimatları vermiştik. Bence kart bilgileri bu aracı kurumdan yani mobilexpress'ten sızmakta. n11, hb vb. firmaları boşuna suçladığımızı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide hocam benim ttnet faturam yok ve o siteule hiç isim olmadi adini bile ilk defa duyuyorum. Ben ve venim gibi birçok arkadaşda madur. Ben n11 ve hb den alisveris yaparim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.