Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende aktif olarak enpara kullanıyorum. Güvenlik adına paramı sürekli gecelik birikim hesabında tutuyorum. Birşey alcağım zaman telefon programından hemen gerekli miktarı karta atıp işlemi yapıyorum. Karta bağlı vadesiz hesabımı her zaman boş tutarak yani. En basit yöntem bu oluyor.
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    Birikim hesabından para çekilemiyor mu?

Bende bakayım nuvodada bu şekilde yapabilir miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Birikim hesabından para çekilemiyor mu?

Bende bakayım nuvodada bu şekilde yapabilir miyim acaba?

Nuvo benim besabimdan yapikredi fonu almis kendisi otomatik neden böyle bişey yapmış, bilginiz varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Olayın sıcaklığı ile n11 direk suçluymuş gibi ifadeler kullanmışım biraz düzenleme yaptım.

Gelişmeler:

İşlemin N11de işlem yaptığım anda(aynı dk) meydana gelmiş olması nedeniyle sorunun n11 kaynaklı olduğunu düşündüm ve konu açtım.

Bankaya harcama itiraz formu gönderdim.

N11 buradaki konuyu görerek iletişime geçti. Özetle konunun kendilerinden kaynaklanmadığını ama inceleyeceklerini ifade ettiler.

TTneti aradım bilgileri olsun diye, hiç takmadılar bankanız ile görüşün dediler.

Banka ısrarla kart bilgilerim çalındı ben kartı kaybetmedim dememe rağmen kart kaybolduğu için kapatılmıştır ibaresi ile kartımı kapattı.

pc işyeri pc si pc ye eklenti program kurma yetkimiz yok virüs programı kurulu. Pc ler şifreli bizden başkası açamıyor.

hocam hrkeste ortak nokta n11. tabi ki bizden kaynaklı değil diyecekler ve sallayacaklar. bu kadar insanın ortak noktası n11 den alışveri şyapmış olmak. bende de ttnet fatura ödemesi geldi 55 tl. herkes n11 de yoğunlaşıyor

• memothegreat kullanıcısına yanıt
    Hocam bende açıcam şimdi birikim hesabında günlükmü açtınız 32 gün felan mı?

Edit: Tamam hocam birikim hesabını açtım peki bu ibana birisi para yatırsbiliyormu yoksa sadece vadesiz hesabımıza yatıp biz daha sonra mı birikim hesabına aktarabiliyoruz birde bu sistem başka bankalarda yokmu? (Nuvo, Cepteteb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Ekim 2016; 13:48:44 >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüşün nuvo tamamen ücretsiz diye biliyorum ne kadar almışlar?

• 20 yıllık kart kulanıcısıyım 10 yıldır internet alışverişi yaparım.
    hepsiburda n11 gittigidiyor thy gibi büyük sitelerde 3D diğer bütün alışverişlerim sanal kartla ve ya BKM
    bana bişe olmaz diyordum sonuc aşağida.

Sanırım hatam asıl kartı internet alışverişine kapatmamam.
    bundan sonra asıl kartı morder internet telefon bankacılığına kapatıp sanal kart kulanmak .

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 14 Ekim 2016; 14:24:50 >

• Bkm express'e banka sanal kartını tanımlayabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Ekim 2016; 14:28:04 >
  • Benimde Yapıkredi Adiosu patlatmaya çalıştılar ha bire 3d şifre geliyor kartım internet alışverişine kapalı olduğu halde neyse kartı iptal ettirip yenisini istedim.

Evet hocam tanımlayabilirsin ben nuvo kartın sanalını tanımladım Bkm ye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 14 Ekim 2016; 14:31:39 >
  • Banka kartını internet alışverişine kapatırsak kesin olarak bu tür ttnet fatura ödemesi ve farklı sitelerden istem dışı çekim yapamazlar değilmi başka bir önlem almaya gerek varmı banka kartlarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Müşteri hizmetleri ile görüşün nuvo tamamen ücretsiz diye biliyorum ne kadar almışlar?

45tl
  • furza kullanıcısına yanıt
    benimde cepteteb sanal kartımdan steamgames den 350 TL alışveriş yapmışlar:(
    Sanal kartın limiti sıfırlamayı unutmuşum.
    Sanal kartı en son BISU da kullanmıştım onlarda PayU kullanıyorlar galiba.
  • Bu işler çoğaldı. Benim duyduğum kaçıncı söylem ve benim başıma da geld. 3 yıldır kullanmadığım paraf kartımı Nisan ayında hepsiburada da kullandım. Ağustos ayında kredi kartımdan 13/08/2016 BLIZZARD ENT*ONL STO USD 59.99 - 179.20 TL işlem yapıldı. Şikayetlerde ortak nokta Hepsiburada gibi görünüyor. Eğer Pc' miz virüs kapmadıysa tabi..
  • 1 ay önce aynı şeyleri yaşadım
    10 yıldır her şeyi internetten alırım, yoğun şekilde kullanırım,
    ama gelmez demeyin başınıza gelebilir.
    benim ki 1000 tl civarıydı, şükür aldım hepsini.
    Dikkatli olun.

VE NE TESADÜFTÜR Kİ 17 EYLÜL DE N11 ALIŞVERİŞİM OLDU, 18'İNDE BUNLAR BAŞIMA GELDİ......

https://forum.donanimhaber.com/m_120495963//tm.htm#120495963
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulforever

Bu işler çoğaldı. Benim duyduğum kaçıncı söylem ve benim başıma da geld. 3 yıldır kullanmadığım paraf kartımı Nisan ayında hepsiburada da kullandım. Ağustos ayında kredi kartımdan 13/08/2016 BLIZZARD ENT*ONL STO USD 59.99 - 179.20 TL işlem yapıldı. Şikayetlerde ortak nokta Hepsiburada gibi görünüyor. Eğer Pc' miz virüs kapmadıysa tabi..

aynısı benim başıma geldi, son aylarda kartımı sadece atlas jet'ten bilet alımında ve n11 de kullanmıştım.. aynı sizinki gibi blizzard ent'dan harcama yapmaya çalışmışlar..

bir dakika içinde 100 defa denenmiş, çok şükür hepsi bekleyen işlemlerde kalmış, ben de hemen arayıp iptal ettim, bi zarara uğramadım..

son günlerde çok arttı bu durumlar.. bence kesinlikle bi yerlerin database'ini kopyaladılar.. başka nasıl olabilir..

• Ucuz kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun. Ben tüm kredi kartlarımı internet alışverişine kapattım. Şu anda en iyi çözüm bu görünüyor. Bankalar artık bir önlem almalı. Çünkü bu şikayetler son 2 ayda müthiş çoğaldı.
  • herkesi yoklamışlar arkadaşlar neler oluyo böyle. hemen asıl kartımı internet ve mail ordera kapattım. ama sanal kart da %100 çözüm değil sanırım. yüksek limitler çok tehlikeli aman dikkat. özellikle anne babalarımızı uyaralım.
  • Arkadaşlar konuyu tam okumadınız galiba. Sanal kart da çare değil. Adamlar me yapmış; diyelimki 100 TLlik siparişin olacak. Sen hemen limiti 100 TLye ayarlıyorsun tabi. Ama tam siparişi tamamlayacakken 3D şifre geliyor. Ama o gelen 3D şifreyi kendi siparişlerine yönlendirip (yutturuyorlar) senin gerçekleştirmek istediğin sipariş başarısız ve onların siparişi başarı ile gerçekleşiyor.

• ttnet abonesinin de haberi olduğunu sanmıyorum

Tahminim;

Ahmet amca fatura ödemek için sıcakta yürümeyim diyerek yakınındaki fatura ödeme merkezine gidiyor. Veriyor faturayı parasını da veriyor yetkili parayı alıyor ekrandan ödendi ok diyor. Parayı alıp üstünü ve makbuzu verip ahmet amcayı gönderiyor.

Bu sistemi kullananlar ahmet amcanın faturasını, forumdaki kart bilgileri çalınan arkadaşların kartıyla ödüyor. Ahmet amcanın suçu yok, ödeme merkezi sahibinde (muhtemelen) suçu yok. Suçlu fatura ödeme merkezindeki altyapıyı kullananlar. Bunları denetlemek ne kadar zordur. Ahmet amcanın faturasının hangi bayiden hangi altyapıyı kullananların işlem yaptığını bulmak çok mu zor. Hiç yapamıyorsan bu ülkede BDDK denen kurum var.Ttnete 3D zorunluğu getirmek de mi aklınıza gelmiyor. Yeni bir olay olsa neyse aylardır bu düzenbazlar bu çarkı çeviriyor kimse de gık demiyor.

• Bu gece bonus karttan apple store morhipo payru diye biryer, crowne hotel vb birsuru yerden denenmis allahtan bankadan dönmüs..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.