Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılacak en iyi şey mail ordera kartı kapatmak..
  • benim iki ay once bır kartımı ele geçirmişlerdi şimdi de 2 kartımı ele geçirdiler
    kartın birinden tam 6 adet fatura odenmiş superonline-vodafone-ttnet
    diğer kartımdan da 800 liraya rayban gozluk almıs pe....k bir de 550 liraya uçak bileti.
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    quote:

mh çok rahat kartı kapattım yenisini yolladım dedi..sanal kart kullandık sözde hep ama.. mail order a kapatmamıştık..sigorta filan ödemesi yapılır diye

geçmiş olsun
    mail order konusunu sigortacılar çözmüş ,telefonla tek işlemlik açıp kapattırılıyor
    ayrıca sigorta için sanal karta yeterli para aktarıp ,sigortacı da sanalkart üzerinden işlem yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

5 kredi kartı kullanıyorum ve tek PARAF kredi kartı hariç diğerleri her daim internet üzerinden alışverişe kapalı. paraf internet bankacılığı üzerinden aç - kapaya izin vermiyor... halk bankası saçma sapan reklamlara para harcıyacagına müşterinin güvenliği açısından aç - kapa özelliği getirsin...
    işin kötü tarafı 1 saat önce parafla N11 üzerinden işlem yaptım... kafamda şimdi deli sorular.....

iş bankası maxımum kullnıyor musunuz.. onda da göremedim sitede aç kapa gibi bir menü

iş bankasında aç kapa yok ,zaten aç kapaya gerek de yok ,yukarıdaki arkadaşa anlattığım yöntemlerle işlemlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz
    gerçi bazı sitelerde iş bankası sanal kart sorun çıkartıyor ama başka çare de yok ,risk almaya değmez
    bende aynı zamanda enpara da var ,mecbur kalırsam oraya eft yapıp oradan ödüyorum

• Geçen ayda Cardfinans kk aynı şey benimde başıma geldi. Üç işlem yapılmış ancak bir msj geldi bana hemen aradım mh üç işleminde tt ödemesi olduğunu söyledi.
  • sanane360 S kullanıcısına yanıt
    Bugün aynısı benim de başıma geldi. Bugün ben de kartımı n11'de kullandım... İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

3 gunde..ama provizuondaydi benim

Akbank itiraz faksını bile provizyondan düşsün öyle atın diyor

kendileri suçlu 3d siz işlem yaptırmışlar abd den.. asıl provizyonda iken firma ile irtibata geçip kapatmaları lazım olayı

hepsi ayrı kolpacı bunların
  • yazılanlara bakılırsa 2 odak nokta var, n11 ve türktelekom faturası, n11 detaylı bir açıklama yapmalı, bu kadar tesadüf olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

benim iki ay once bır kartımı ele geçirmişlerdi şimdi de 2 kartımı ele geçirdiler
    kartın birinden tam 6 adet fatura odenmiş superonline-vodafone-ttnet
    diğer kartımdan da 800 liraya rayban gozluk almıs pe....k bir de 550 liraya uçak bileti.

bu nedir ne rahatlıktır arkadaş

biz 3 kuruş nasıl kar ederiz diye forumca adımız çıkmış

herifler bizim paralarla utanmasa dubai den otelde kalıp Ferrari kiralayıp zevk peşinde koşacak kıvama gelmiş
  • Arkadaşlar mail order olayı sadece kredi kartı içinmi geçerli? Banka kartları için ne gibi önlemler alınabilir internet alışverişine kapatıyorum ben banka kartlarımı önlem olarak ihtiyacım olursa açar alışveriş yapar tekrar kapatırım.
  • Güvenlik şifreleme sistemleriyle alakalı sorun var.

2 kredi kartım çalındı.
    İkisi de Garanti Pay veya BKM Express kullanmadan direkt kart bilgilerimi yazarak girdikten sonra gitti. İşlem sonrası yaklaşık 3 - 4 gün sonra gitti.

Direkt kart bilgisi girerek olduğundan kesin eminim çünkü neredeyse 2 aydır bu şekilde alışveriş yapmamıştım.

Şifreleme açığı olduğundan kesin eminim çünkü birisi pc den digeri mobile islemden sonra gitti.

Cihazlarımda da illegal uygulama olmadığı gibi düzgün yazılımlarla korunmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 De Hiçbirşeyimiz güvende degil ancak çek v.b uğruna riske giriyoruz.
    Gittigidiyor bir atak yapsa çek v.b konularda N11 den hiç birşey almam.
  • Ziraat maximum sanal kart ile N11 ve son olarak İkea sitesinden alışveriş yaptıktan sonra "son hanesi xxxx olan kartınınz manyetik alan hatası nedeniyle iptal edilmiştir" şeklinde mesaj geldi. Sanal kartta manyetik alan hatası nedir?
    Asıl kart ve ek kartlarda sorun yok.
    Ziraat birşeylardan şüphelendi ve iptal etti.
  • Arkadaşlar chrome tarayıcıda şifre hatırlansınmı sorusunu nasıl iptal ederiz kaydetmesin siteye tüm işlemleri mümkün olduğunca bkm expressten yapıyorum.

• Az önce benim maximum da patladı.TTnet 134 tl.
  • darkxblack kullanıcısına yanıt
    Merhaba darkxblack,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Merhaba Reobig,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Merhaba mahapurusha,

Konu ile ilgili sizinle görüsmek ve yardimci olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kisa sürede sizinle iletisime geçecektir.

n11.com donanim haber ekibi
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekkral34,

Konu ile ilgili sizinle görüsmek ve yardimci olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kisa sürede sizinle iletisime geçecektir.

n11.com donanim haber ekibi
  • N11 tarafından 2.kez arandım n11 kesinlikle bizimle ilgili bir sıkıntı yok biz güvenlik önlemlerini, sertifika larını alıyoruz bu konularda denetleniyoruz diyor. Artık sanal karttan şaşmamak lazım. İş Bankası işlemin 20 gün kadar süreceğini söylüyor 76 tl değilde 7600 tl cekilseydi ekstre günü bize bu rakamı ödetecekler di anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.