Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    müşteri hizmetlerinde red olan işlemleri öğrenmek istiyorum derseniz yardımcı olacaktır baya bi geçmiş tarihli görebiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrn_

Benzer bir olay dün benim de başıma geldi. gece 02:35 de n11.com'dan 78,90 tl değerinde bir sipariş verecektim mobil uygulamadan. kart bilgilerini girdim ödeme seçeneğine tıkladım işlem başarısız oldu. bir kaç defa daha tekrarladım işlem başarısız hataları almaya devam ettim. daha sonra kart harcamalarına baktığımda bu miktarın karta yansıdığını(provizyonda değil, ödeme gerçekleşmiş) fark ettim. Allah'tan sanal kart kullanıyordum(umarım başıma bir şey daha gelmez) n11.com müşteri hizmetlerine ulaştığımda konuyu inceleyeceklerini söylediler. iyisi mi kartı kapattırıp yeni kart istemek. sadece gittigidiyor'dan alışveriş yapıp bu problemi yaşayan var mı merak ediyorum.

şikayetvar sitesinde şikayet talebi oluşturduktan sonra bankama ait taslaktan harcama itiraz formu doldurdum ve bugün n11 sitesinden telefonla arandım. şikayetvar sitesinde de şu şekilde geri dönüş yapmışlar bilgilenmek isteyen arkadaşlar için:

"Talebiniz doğrultusunda yapılan incelemelerin ardından, ilgili tutarın iade edilmesi adına bankanıza bilgilendirme sağlanmıştır.

Müşteri Hizmetleri Ekibimiz konu ile ilgili sizleri bilgilendirmiştir.

Hesabım sayfanızda bulunan Canlı Destek bölümünden de bize ulaşabilirsiniz.

n11.com Müşteri Hizmetleri"

• Gittigidiyor a Axess visa kartı indirim için kartı kayıt ettirdim gece alışveriş yaptım. Bugün içinde kart bilgilerimin kullandığım bir yerden ele geçirilme şüphesi varmış denilerek kartım iptal edildi ve yenisi gönderiliyor.
  • Bu aralar asiri derecede kart bilgileri calinmasi ve islem yapilmasi haberleri yayginlasiyor. Sonumuz hayrola...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ile alakası nedir bilemem ama 05464708745 nolu telefonla arayıp hesabınızdan yüksek meblağda eft yapılmış diyorlar
    tabi ki ilgisi yok ,amaçları dolandırıcılık

konuyla ilgisi olduğunu düşünüyorum ,çünkü arayan kişi sizin her şeyinizi biliyor
    tek bilmediği geçen yıldan beri o hesabı hiç kullanmadığım ve hiç para olmadığı :)
  • 3 gün arayla hem Opet World Card hem de Pegasus Plus kartımda aynı sıkıntı başıma geldi. İki kartı ortak kullandığım 2 site var. Bir tanesi Hepsiburada, diğeri N11.

12 Ekim'de gene bu konuda paylaşmıştım. N11'de sıkıntı olduğunu düşünüyorum. 11 Kasımdan sonra sıkıntı sayısı çoğalırsa kaynak anlaşılacak gibi
  • Arkadaslar basina gelmeyen anlamaz ve hicte gelmeyecek sanir. Şahsen ben oyleydim kim nerden bulsun cebimdeki kartin bilgilerini diyordum meger durum oyle degilmis. Basima gelen şu: 31 ekimde saat 11:56 ve 12:04 te vodafone ve avea telefondan fatura odeme sistemlerinden 102.5 tl ve 70 tl fatura odendi ben bunu ayni gun saat 20:00 sularinda farkettim.Once ucretler bana ait sandim cunku 1hafta once faturali taahhutlu vod. hattimi aveaya taahhutlu tasidim. Ayrica bir avea faturali daha var herneyse... Herhalde cayma bedeli filan diye dusundum ama tahhutumu doldurmustum ceza yememem gerekirdi ve otomatik odeme talimatida yoktu. Hemen vodafonu aradim sizin numaraya ait boyle bir fatura yok dediler ayni sekilde avea da.Sonra garantiyi aradim izah ettim karti kapattilar. Sabah bankaya dilekce ile harcama itirazinda bulundum param iade edildi ancak gelen bir mesajda kesin sonuc 6 ay icinde belirlenecek ve soz konusu tutar borc olarak kartiniza yansiyabilecektir yaziyor. Birde oyle uyaniklarki ayin son gunu yaptilar ayikmayim diye ve 1 kasimda o para ekstreme yansidi simdi mecburen odeyecem.İnsaallah kimsenin basina gelmez ve de paramida geri almazlar. Siz siz olun odeme esnasinda linklere tiklamayin,int. alisverisini acip kapamaya da üsenmeyin. Ayiptir soylemesi 4900 limit vardi hepsini kullansalar perisan olurdum.

• Arkadaşlar.
    11 ekim döneminde olması lazım. Pamukkaleden otobüs bileti,TCDD den tren bileti aldım arka arkaya hemen ardından ttnet düzenli fatura adı altında kartımda 50 tl çekilmiş. Bu iş biraz farklı n11 hb gg diyerek kestirip atmayalım.
  • Ben n11 i aradım bu nedenle. Kadın kesinlikle kabul etmiyor , sistemleri çok güvenliymiş mümkün değil diyor. Benim de daha önce playstore üzerinden faturama eklenecek şekilde oyun parası alınmış savcılığa verdim Telekom'un avukatı akrabalarından biri almıştır demiş. 130tl olduğu için avukat da tutmadım yani yalan oldu. Bu ülkede hak hukuk yok arkadaşlar önlemlerimizi alalım . Firmaları suçlamıyorum ancak bir şekilde çalınıyor bilgiler . Diğer ülkelerde Nası acaba bu durum?
  • bu site mimlenmiş olacak ki benim kartım da daha önce n11 de kullanıldı. iş bankası kart numaramı güvenlik için değiştirdi. n11 den uzak durulmalı
  • iş bankası geçen gün beni de aradı kartınız kopyalanmış filan dedi. hiç de kullanmam kk mı ama ne hikmetse kk kopyalanmış.
    en son gib.gov.tr de ve n11 de kullanmıştım. pc temiz, güncel anti v. kullanırım program vs yüklemem.

ilginç olan n11 de kullandım kartımı gece sabahına aradı iş bankası. dedim n11 den ise söyleyin başka kartlarda kullandım orda onu da iptal edeyim. işlem n11 işlem saatinden daha önce dedi. sırayla arıyoruz filan dedi. bende n11 temiz diye sorun etmedim. ama bu sefer gib gov tr benim için artık şüpheli sitelerden şu durumda.
    çağrı merkezindeki bayan 2 hafta sürer soruşturma sonra ararsanız hangi site olduğunu öğrenirsiniz demişti. bekliyorum bakalım hangi siteymiş merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

iş bankası geçen gün beni de aradı kartınız kopyalanmış filan dedi. hiç de kullanmam kk mı ama ne hikmetse kk kopyalanmış.
    en son gib.gov.tr de ve n11 de kullanmıştım. pc temiz, güncel anti v. kullanırım program vs yüklemem.

ilginç olan n11 de kullandım kartımı gece sabahına aradı iş bankası. dedim n11 den ise söyleyin başka kartlarda kullandım orda onu da iptal edeyim. işlem n11 işlem saatinden daha önce dedi. sırayla arıyoruz filan dedi. bende n11 temiz diye sorun etmedim. ama bu sefer gib gov tr benim için artık şüpheli sitelerden şu durumda.
    çağrı merkezindeki bayan 2 hafta sürer soruşturma sonra ararsanız hangi site olduğunu öğrenirsiniz demişti. bekliyorum bakalım hangi siteymiş merak ediyorum.

ben de bu sabah arandım.
    aynen n11 yüzündenmiş arkadaşım. yeni kart bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

iş bankası geçen gün beni de aradı kartınız kopyalanmış filan dedi. hiç de kullanmam kk mı ama ne hikmetse kk kopyalanmış.

ben de bu sabah arandım.
    aynen n11 yüzündenmiş arkadaşım. yeni kart bekliyorum

n11 den ise ben diğer kartımı da iptal edeyim. 3 kuruş indirimli ürün alacaz diye 5 kuruşluk zarara girmeyelim durduk yere

• hiç durma.
    yakında büyük bi yaptırım beklyorum n11 üzerine. n11 sistemden kart noları nasıl çalınıyor yahu

• Arkadaşlar yukarıda yazdıklarınıza göre sitelerde güvenlik problemi artmış. Aşağıda yazdıklarımı başka bir konuda yazmıştım ama yine yazmak istiyorum.

Önümüzdeki hafta önemli bir riske dikkat çekmek istiyorum. Biliyorsunuz ki N11'de bonus kampanyası var. 3 Gün önce bende N11 de alışveriş yaptım. Yüklenecek puanlar maalesef sanalkarta yüklenmiyor, kampanya şartlarında "sanal kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir" diye yazıyor. Bu durumda biz N11 de puanlarımızı harcarken asıl kart numarası girmek zorundayız. Bu da tamamen risk. Açıkçası alışveriş yapıp kartı iptal ettirip numarasının değişmesini istiyorum, ama 15 yıllık numarasını ezbere bildiğim kartımı da değiştirmek istemiyorum. BKM expres üzerinden de puan harcanamıyor. Puanı sanal karta aktarmasını sağlasak bile banka yüklenen kartta alışveriş yapılmamış diye puanı eksi bakiye olarak yazar. Bu konuda ne yapılabilir. Asıl kartın bilgilerini bir aldılar mı sıkıntı büyük.

• bu aralar herkesin başına geliyor. mutlaka sızan birileri var. benimde başıma geldi ama şükür ki iade alabildik. ana kartı alışverişe kapatıp sanal kart kullanayım dedim ama yapı kredi buna izin vermiyormuş sanırım.
  • gittigidiyora kart bilgisini kaydedip alışveriş yapmıştım,kart bilgimi sildim ve bankayı arayıp kartımı kaybettiğimi söyledim ve yeni kart talep ettim. yazılanlar beni korkuttu,ayrıca n11 ve hepsiburada aynı grubun olması lazım...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    Aynı grubun değiller. Biri Doğan diğeri Doğuş Grubu.
  • Ben de bugün Savcılığa suç duyurusunda bulundum.
    Gerçi zamanında farkedip para tahsil edilmeden banka işlemi iptal etti ama başkalarının canı yanmasın diye..
    Ben Teknosa' dan şüphe ediyorum.
  • Arkadaşlar 11.11.2016 tarihinde N11'den alışveriş yaptıktan sonra kartımdan 6 adet yurtdışı işlemi yapıldı. Akbank 3 gün provizyonda bekleyen işlemleri iptal etmedi.
    İşlemler sonuçlansın ayrıntılı bir şekilde buraya dönüş yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.