Şimdi Ara

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
14.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha önce hızlıal.com'da puan sorgulamak için kart bilgilerimi girdiğimde çalınmıştı. Nete bağlandığım işyeri ağından şüphelenmiştim. Aynı şey işyerinde başka bir sitede yine yaşanmış daha önce.
  • Benden de 4x69 dolar 25+20+10 dolar toplamds 1250 lira gibi birsey cekildi. N11 den 3 gun sonra. 1 ay once de hepsiburada varm ikisinden supheleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben artık firmalardan değil ,direk bankalardan şüpheleniyorum
    bu olaylar sadece bir firmadan kaynaklansa şimdiye kadar anlardık ama başka konularda gördüğümüz üzere
    teknosa
    kliksa
    n11
    hepsiburada

gibi sitelerden alışveriş sonrasında da buna benzer durumlar yaşadığını söyleyen çok kişi var
    ayrıca bankaların fazla laga luga yapmadan para iadeleri yapmaları da şüpheyi artırıyor
  • browser acıgından olamaz mı? Cünkü hackerlar en cok kullanılan browser üzerinde calısır daha cok kisiye ulasmak icin, az kullanılanlarla pek ugrasmazlar..
    Mesela Opera kullanıp bilgileri calınan oldu mu hic?
  • Aynısı benim de başıma geldi 900tl lik alışveriş yapılmaya çalışıldı limit yok diye yapılmadı. n11den sonra oldu
  • Şu an ben de aynı mağduriyeti yaşıyorum. Vakıfbank world kart ile 11.11 kampanyasından yaptığım alışveriş sonrası sıkıntı yokken Yapıkredi world kart ile yaptığım alışveriş sonrasında iki adet vodafone fatura ödemesi diye toplamda 195 TL çekilmiş. Bence herkes kart ekstrelerini kontrol etmeli. N11 MH yetkilisi sitelerinde sorun olmadığını söylüyor. Sitede sorun vardır yoktur ben bilemem ama banka çözer sanırım bu problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

ben artık firmalardan değil ,direk bankalardan şüpheleniyorum
    bu olaylar sadece bir firmadan kaynaklansa şimdiye kadar anlardık ama başka konularda gördüğümüz üzere
    teknosa
    kliksa
    n11
    hepsiburada

gibi sitelerden alışveriş sonrasında da buna benzer durumlar yaşadığını söyleyen çok kişi var
    ayrıca bankaların fazla laga luga yapmadan para iadeleri yapmaları da şüpheyi artırıyor

Bankaların tüm veri tabanı hacklendi ve halk panik olup toplu halde kartlarını iptal etmesin diye söylemiyorlar.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    böyle bir şey olma ihtimalini çok yüksek görüyorum
  • kartim garanti bonus,
    en son n11 den alişveriş yapmiştim ama 2 hafta olmuştu,
    tatildeyken mesajlar geldi 3000 usd. 50 gbp. 250 usd. harcama yapılmış hepsi
    yabanci şirketler eğitim, bisiklet parçaları otel, hepsi kartimdan çekildi.
    bunun sorumlusu n11 mi başka sitelermi bilemiyorum, garanti paramı 3-4 gün içinde
    iade etti, yeni kart falan çıkardı sıkıntı olmadı, polis sanal klavye kullan dedi, bilgisayarım şirket pc si,
    kimsenin başına gelmez umarım, şimdi alişveriş yaparken internetten alişverişe açıyorum hemen kapatıyorum,
  • bankaların güvenlik açığımı var sitelerinmi var bilmiyorum ağustos ayında cevahir teknosadan fiziki kartımla ürün aldım aradan birkaç dk sonra telefonuma 3 kere google tarafından sipariş verdiği mesajı geldi yurtdışı alışverişi yapılmış, teknosanın internet sitesinde kayıtlı sanal kredi kartımdan alışveriş yapılmıştı paramı geri aldım sıkıntı çıkmadı , bir kaç sene öncede bilgim dışında çağdaş yaşamı destekleme derneğine para aktarılmış ve turkcellden kontör yüklenmişti harcama itirazı yapıldı yürütülen bir davanın mağdurları olarak benide aldılar ve 3 senedir dava devam ediyor bir sonuca bağlanmadı paramıda alamadım

N11 kart bilgileri güvende mi? kartımdan bilgim dışında işlem yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece hanım eller -- 15 Kasım 2016; 18:19:2 >

• BÖYLE İŞ Mİ OLUR

• Az önce İşBankası tarafından arandım, alışveriş yaptığım bir sitenin güvenlik açığından dolayı kart bilgileri ele geçirilmiş, güvenlik amaçlı olarak kartımı iptal edip yenisini göndereceklerini söylediler.
    Alışveriş yaptığım siteler bellidir n11, gittigidiyor, passo, yemeksepeti, superınline

Yani işin özeti sıkıntı büyük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet alışverişlerinde sanal kart kullanın arkadaşlar.
    limit güncelleme, işlem kısıtı kontrolleri ve kart yenileme işlemleri çok kolaydır.
    işin içinde biri olarak nacizane tavsiyemdir.
  • Bana göre bankalardan kaynaklanıyor. Benim BANKAMATİK kartımdan gece yarısı harcama yapılmış yurtdışı kaynaklı. Bankaların güvenlik açığı olduğunu düşünüyorum. 3 aydır hala sonuçlanmadı. İŞ BANKASI.
  • 2000-2001 'den beri internetten alışveriş yaparım benim de ilk kez başıma geldi.
    En son sanırım Gittigidiyor'a kayıt ederek indirimli alışveriş yapmıştım.
    Paramı kuruşu kuruşuna aldım ancak şu rezalete bir bakın. Alamazsak uğraş babam uğraş.
    Kartımı hemen yenisiyle değiştirdim tabi.

Yapılan alışverişler:

17 Ekim 2016 IYZICO-SUPPLEMENTLER.COISTANBUL TR 458,00

17 Ekim 2016 MORHIPO ISTANBUL TR 703,75

17 Ekim 2016 İYZİCO ÖDEME HİZMETL İSTANBUL TR 378,00

17 Ekim 2016 TURKTELEKOM-MOBIL WEBTEN ISTANBUL TR 175,25

18 Ekim 2016 ZIRVE SAGLIK URUNLER ISTANBUL TU 1.092,00

19 Ekim 2016 SPOR 7.24 SANAL MAĞAZACDÜZCE TR 956,58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 17 Kasım 2016; 12:14:35 >
  • Dün bizinmde başımıza geldi başka konuya yazmıştım burayada kopyalıyım;

dün gece yurtdışından (amerika dominos pizzadan yapılmış alışveriş) 46 dolarlık alışveriş yapılmış kredi kartımızdan , denizbank gece mesaj atmış şüpheli işlem diye ve kartı iptal etmiş , bugünde harcama itiraz dilekçesi doldurup faksı gönderdik , bakalım paramızı kurtarabilecekmiyiz
  • Arkadaşlar şu var idyelim n11 yada sahibinden ya da bilmem neredeki bir satıcıdan sizler alışveriş yapıyorsunuz (tabi ben de yapıyorum)

bu adamın elinde (yani satıcılarda)
    sizin adresiniz kimlik numaranız isminiz hatta telefon numaranız var
    bir düşünelim bunlarla neler yapılabilir?

en iyi çözüm internetten alışveriş kapatmak ve mümkünse sadece sanal karttan yada bkm ekspressten alışveriş yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

ben artık firmalardan değil ,direk bankalardan şüpheleniyorum
    teknosa
    kliksa
    n11
    hepsiburada

Bankaların tüm veri tabanı hacklendi ve halk panik olup toplu halde kartlarını iptal etmesin diye söylemiyorlar.

lanet olsun bu doğru olabilir
  • Az önce sanal kartımın iptal edildiğini fark edip halkbankı aradım. Bankadan herhangi bir bildirim gelmedi biz aramasak bilgi veren yok. Yurtdışından iki kez çekme girişimi yapılmış limiti alışveriş sonrası sıfırladığım için avuç yaladılar doğal olarak. Aliexpressten şüpheleniyorum bu işlemler için. Normalde hep sanal kart kullanmaya çalışırım garantinin saçmalığı yüzünden bonus kullanabilmek için n11 e asıl kart bilgilerimi girmiştim keşke online kullanmasaymışım bonusları . Asıl karttan bir sıkıntı yaşarsam hesap sorulacak yer belli İşin özeti sanal kart kullanın limitide alışveriş sonrası sıfırlayın arkadaşlar.
  • principino kullanıcısına yanıt
    Merhaba principino,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com Donanım Haber Ekibi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.