144 LED kumanda adaptör yardım
Herkese selam arkadaşlar.
Bu LED i sordum metresi 500 TL . Temuda ucuz gibi geldi. Ancak yanında adaptör ve Bluetooth kumanda alayım dedim en iyisi nasıl sa öyle olacak şekilde. USB girişli şey nasıl çalışıyor tam da anlamadım.. 1.5 m alıp birleştirecek 3 m olacak.
Yardımcı olacak varsa sevinirim.
Link
Pil Dolum süresi ve paralel pil bağlama ?
Herkese selam.
Kendime yeni bir fonksiyonla el feneri aldım ayriyetten solar güneş enerjisi ile doluyor yalnız anlamadığım birkaç şey var
1
Bu resimdeki özelliklere göre kullandığım şarj aleti Bu ürünü kaç dakikada ya da ne kadar zamanda doldurmalı çünkü bir şarj göstergesi yok sadece ışığı yanıyor şarj oluyor diye
2
Ürünü çok beğendiğim için bir tane de aynı özellikte pil alıp paralel şekilde bağlamak istiyorum Bu durumda kullandığım şarj aletini değiştirmem gerekir mi gerekmezse bu sefer ne kadar zamanda dolum olur
3
Diyelim pikniğe gittim Bir yere paralel olarak 2 pili de bağladık bu durumda solardan yani güneşten aldığı enerji ile şarj etmesinde bir sorun oluşur mu acaba yoksa 2 pil olduğu için şarj olmama gibi bir durumu olur mu solarla ilgili bir bilgi var sanırım resimde ama anlamadım ben.
Bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim herkese iyi forumlar.
Herkese selam
Piyasada Samsung wd Toshiba Seagate vs markalar var . Bunlar kendi sabit disklerini mi üretip kullanıyorlar yoksa başka markalar mı kullanıyorlar bilen varsa yazarsa sevinirim.
Birde harici bir diskin ömrü var mı acaba mesela totalde 300 saat çalışmış bir diski 30 yada 40 yıl sonra çalışdırdık acaba çalışır mı 🙂
Gpt4o ?
Arkadaşlar selam.
İnternette görüyorum bu 4 o ile ilgili konuşuyorlar karşılıklı olarak Ben ne yaptıysam bir türlü uygulamayı indiremedim sayfadan da indiremedim kullanıcı adı şifrem var girişte yaptım yardımcı olabilecek var mı resim attım
Arkadaşlar selam.
Yıllardır PS4 kullanıyorum böyle bir sorun ilk defa başıma geliyor.
Kulaklığı taktığım zaman ses de gitme gelme oluyor kasmaya benzer.
Cihazda hiçbir şekilde kasma problemi yok kulaklığı çıkarttığım zaman her şey normal kulaklık takınca kulaklıktan gelen seste takılmalar oluyor.
Farklı kulaklık denedim gene aynı.
Bir tane daha DS4 var onu da denedim yine aynı.
Ayarları falan kurcaladım bulamadım bir türlü yani görüntüde hiçbir şekilde takılma yok kulaklıktan gelen seste takılma oluyor kulaklığı çıkarınca gene takılma yok.
Başına gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Arkadaşlar selam çocuğa bir drone olmak istiyorum hediye olarak çok bütçem Yok öyle para veremeyeceğim AliExpress'ten baktım da onlar sanki daha iyi bilime geliyor bilmiyorum bana mı öyle geliyor bunu da bir link bırakıyorum acaba ne almalı bir yardımcı olursanız sevinirim
518,77TL 50%OFF | MINI Z908Pro Max dualesc ESC profesyonel Drone WIFI FPV engel kaçınma fırçasız dört eksenli katlanır Rc dört pervaneli helikopter oyuncak hediye
Torrent davetiye.
Selam. Ben biraz eskide kaldım . Bir zaman laptoplarda 2.1 işlemciler vardı 2.4 ler vardı tyrbo bost la 2.8 3.1 falan oluyorlardı.
Şimdi laptoplara bakıyorum 4 -5 bin liralık laptoplarda 1 ghz işlemci diyor. Nedir nasıl çalışır performans durumu nedir alınurmı bilgi verebilirseniz sevinirim.
Mr xXx , gijbala44 |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 965
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 34.709 (Bu ay: 656)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 217 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun