Şimdi Ara

Gpt4o ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette görüyorum bu 4 o ile ilgili konuşuyorlar karşılıklı olarak Ben ne yaptıysam bir türlü uygulamayı indiremedim sayfadan da indiremedim kullanıcı adı şifrem var girişte yaptım yardımcı olabilecek var mı resim attım

Gpt4o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağ üstteki alt alta üç noktaya tıkla, en altta geçici konuşma başlat var, onu kapatmaya çalış (geçici sohbet veya İngilizce temporary chat yazar). Gönderdiğin görüntü o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanigation-2 -- 25 Mayıs 2024; 19:1:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • icemanigation-2 İ kullanıcısına yanıt

Ben bu şekilde konuşmaktan bahsediyorum hocam bu şekilde karşılıklı konuşuyor bir şey söylüyor uygulamayı bulamadım indiremiyorum

• Uygulamayı bor şekilde indirmen lazım. iPhone mu kullanıyorsun?

Bakıyorum bir sürü uygulama var ama bu onların uygulaması değil hep yan sanayi uygulama kendi uygulamasından da şimdi kurdum orada da 3.5 olarak gösteriyor chatgpt3.5

Bakıyorum bir sürü uygulama var ama bu onların uygulaması değil hep yan sanayi uygulama kendi uygulamasından da şimdi kurdum orada da 3.5 olarak gösteriyor chatgpt3.5

Android

• Chatgpt uygulaması bildiğim kadarıyla yalnızca Android işletim sistemli cihazlar için var. iPhone için uygulama olsa bile 4omniyi çalıştırmayabilir, henüz. Belki yeni güncellemelerle eklenir, biraz beklemen lazım. Ayrıca, Android cihazında veya pc'de kullansan dahi, paralı abone değilsen 4omniyi oldukça kısıtlı kullanıyorsun. Belki kabaca 10 cümle diyebilirim. Ardından 3.5 versiyona geçiyor ve konuşamıyorsun. Abonelik ise aylık 640 TL yanılmıyorsam.

Konuşma özelliğini denemek istersen, bilgisayarın varsa internet tarayıcından chatgpt'yi aç, komut giriş yerinin sağındaki kulaklık simgesine tıkla. Birkaç saniye içinde karşılıklı konuşabilirsiniz, ama dediğim gibi, oldukça kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanigation-2 -- 25 Mayıs 2024; 21:7:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    p600 - hx400 - sx60
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metaldeniz_x kullanıcısına yanıt
    Android yazdığını şimdi gördüm.
    Play Store'da eklediğim resimdeki gibi görünüyor. Openai tarafından sunulanı bul.

Ya da bilmiyorum, belki android sürümün eskidir.
    Gpt4o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanigation-2 -- 25 Mayıs 2024; 21:18:40 >

4o değil de 4 yokmu. 3.5 yerine yani

• 4 var, ama 4 ile birlikte 4o da var. Ücretli abone olduğunda hem 3.5, hem 4 hem de 4o versiyonuna erişimin oluyor. Ama 4 versiyonunda sözlü sohbet yok. Zaten paralı abone olursan 4'e de gerek yok. Yalnızca 3.5 tamamen ücretsiz, 4 ücretli, 4o ise kısıtlı ücretsiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.