Aliexpress ödemeyi kredi kartıyla yaptım. Kargoya çoktan verildi. Bu işlemde kredi kartı ödemesini iptal edip onun yerine enparayla ödeme yapabilir miyim? Nereye yazmam gerekiyor. İletişime de geçemiyorum kimseyle geçebilsem şunu yazacam.
" I paid wrong credit card. So I'll pay more money. Can I pay with another card? When I paid the second payment, you can cancel the first payment and refuse. Is it possible? If not I'll pay my bank extra 50 dollars :( "
tek çözüm var gibi ikinci bi ödemeyi yapıp kredi kartı ödemesini iptal ettirmek. ve profesyonel çalışan böyle bi site kabul edermi onu bilmiyorum ama banka ile yaşadığım sıkıntı falan filan sallarsan yardımcı olabilirler. sorun yaşamış arkadaşlar mesajları nereye ilettiğini yazar inş. ben bilmiyorum.
Arada 100lira fark oluşacak Of. Ürün gümrükten geçmezse dispute açarım . Geçse mi geçmese mi bilemedim şimdi. 100 lira fark :D Geçmezse de geri ödemesi 31 aralığı bulmasa bari yeniden enpara ile sipariş vereyim yüzde 20sini geri alayım
Geri ödemesi 3 ayı bulabiliyormuş galiba 100lira içime oturacak artık unutmam bunu da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme