Şimdi Ara

ALİEXPRESS ÇAKMA ÜRÜN (Satıcıyla Konuşuyorum Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xiaomi hybrit pro hd kulaklık satın aldım bu satıcıdan, yüzlerce kişide geri bildirim yapmıştı her şey iyi gidiyordu ama adam çakma ürün yollamış, QR kodu yok çünkü. Neyse bugün baktım satış ilanını da kaldırmış adam. Ben mesaj attım adama zaten aşağıda yazıyor herşey,
    Az önce benden şöyle bir talepte bulundu, ne yapmamı önerirsiniz?

ALİEXPRESS ÇAKMA ÜRÜN (Satıcıyla Konuşuyorum Yardım)

Anladığım kadarıyla adam parayı iade etmek istiyor ama iade ederse orjinal olmayan ürün olarak kayıtlara geçeceği için yapmak istemiyor. Diyor ki kişisel sebepler yap iade talebini, bende iade edeyim kayıtlara ürünün orjinal olmadığı için para iadesi yapıldığı geçmesin benim de işlerim kötülenmesin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBK_ -- 5 Aralık 2018; 23:16:0 >

• Aliexpress ile iletisime gecsene. Şuan adam aliexpress ı aradan cikariyor. Parayi odedikten sonra sorun olursa kime ne dert anlatabilirsin. Ben olsam guvenmezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğini kabul et olay çözülsün. Aksi takdirde aliexpress devreye girer ve süreç uzar. Satıcı ürünü de geri istemiyor o da sende kalacak paranı da iade alacaksın daha ne istiyorsun. İstediğini yapmazsan sana ürünü geri gönder de diyebilir. Bu durumda posta parasını sen ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 6 Aralık 2018; 11:12:44 >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımınız için,
    Olay şu şekilde gelişmeye devam ediyor. Adam bana bir mesaj yolladı, iadeni yaptım dedi. Sonra dispute statüsü dispute finished olarak değişti. Ve şuan dispute sayfamda şu şekilde yazıyor.ALİEXPRESS ÇAKMA ÜRÜN (Satıcıyla Konuşuyorum Yardım)ALİEXPRESS ÇAKMA ÜRÜN (Satıcıyla Konuşuyorum Yardım)

Adam para iadesi yapmayı kabul etmiş sanırım? İade işlemi kredi kartıma mı olacak ve kaç gün içinde olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBK_ -- 6 Aralık 2018; 14:31:59 >

• YBK_ kullanıcısına yanıt
    Evet kredi kartınıza iade olacak 15 gün kadar sürebilir ekstreye yansıması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Evet kredi kartınıza iade olacak 15 gün kadar sürebilir ekstreye yansıması.
    Teşekkür ederim başıma ilk kez böyle bir şey geldi, yardımcı olduğunuz için sağolun, tecrübe almış oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.