Şimdi Ara

Aliexpress/Dealextreme gibi sitelerdeki ürünler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar ne kadar güvenlidir? 15-50 dolar arasında bir sürü eşya var ama bunlar gümrüğe takılır mı?

Bir başka soru olarak bunlar en basitinden almaya değer mi? Öğrenci bütçesi olduğunu hatırlatarak 250-300+ Liralık Lensleri almanın o kadar da kolay olmayacağını belirtmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gümrüğe takılmaz. Kalitelerini iyi araştırmak ve yorumlara bakmak lazım. Doğru ürün alınırsa alışveriş yapılabilecek en iyi site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Gümrüğe takılmaz. Kalitelerini iyi araştırmak ve yorumlara bakmak lazım. Doğru ürün alınırsa alışveriş yapılabilecek en iyi site.

Anladım hocam yorumunuz için teşekkürler. Peki olur da takılırsa onu almak zorunda mıyız? Esasında o ürüne 100 lira basıp almaktansa giden 15$ a üzülmeyi tercih ederim ben

• Synster S kullanıcısına yanıt
    Zorunda değilsiniz tabii ki. %99 takılmaz da delici, kesici alet alırsanız takılabilir. Ayrıca sitede genelde ucuz şeyler var fakat pahalı ürünler de var. 100 doları falan geçerse takılabilir. Gerçi site çalışanları akıllılık edip paketin üstüne 10-15 dolar falan yazıyorlar. O yüzden problem olmaz. Telefon getirmeye kalkmayın sadece. Çünkü çok ucuz olmaz ve takılırsa ondan daha fazla vergisi çıkar. Takılmama ihtimali daha yüksek tabii ki fakat o riske gerek yok bence. Fotoğrafçılıkla alakalı 100 dolar altı hiç birşey takılmaz.
  • Sanırım telefonlarda shipping olarak türkiye görünmüyor bile aliexpresste . Ben en pahalı 60 dolara sırt çantası almıştım . Problemsiz şekilde geldi . Bir de mümkünse takip kodlu kargo seçeneği olan satıcılardan alın . Geçenlerde ebayden aldığım takip kodsuz bir adaptör 2 buçuk ayda geldi çinden
  • Gumruge takilmaz yanlış degilsem 75 euro ya kadar takilmaz
    Alacağın ürünü iyi araştır musteri yorumlarina bak sonra al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.