Şimdi Ara

Aliexpress Duvar dekorasyon saatlerde 9 dolara 6 dolar indirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
2.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system_25

Kupon kullanarak aldığım saat kargo takip no ile kargolanmis ve 9$ üzeri 6$ kuponu hala devam ediyor. Almak isteyenler kaçırmasın. Eleman birde mesaj atmış rakamların üzerine plastik folyo çektik çıkarmayı unutma demiş

yahu kupon nerde hocam.10 dolarlık ekledım cıkmıyor kupon fln
  • kuponu bende bulamadım pay butonuna kadar geldim ama :)

edit: direk satın ala basıyordum sepete ekleyip satıcı kuponlarından seçince 9$ a 6$ seçeneğini gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanic78 -- 27 Haziran 2016; 18:08:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Kupon kullanarak aldığım saat kargo takip no ile kargolanmis ve 9$ üzeri 6$ kuponu hala devam ediyor. Almak isteyenler kaçırmasın. Eleman birde mesaj atmış rakamların üzerine plastik folyo çektik çıkarmayı unutma demiş

yahu kupon nerde hocam.10 dolarlık ekledım cıkmıyor kupon fln

"Satın al"dan önce "kupon" diye bir seçenek var, oraya tıkla. Kuponlar açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulamada kupon otomatik düşüyor. Yapamayan arkadaşlar böyle denesin.

• Bu gün saat alıpta kupon kullanan varmı acaba.
  • Şimdi denedim ama 99 dolara 6 dolar indirim dedi. Ya düzeltilmiş ya da ben yapamadım..
  • Bende yapamadim :(

• Düzeltilmiş bence

• 1 Temmuz'a kadardı.

• Benim saatim bu gün geldi.Kutuda hem sünger gibi olan roma rakamları hemde ince plastik roma rakamları geldi. Sanırım isteyen sünger gibi olanları isteyen de plastikleri kullanabilir. Roma rakamlı olanlardan sipariş ettim rakamların arkasında çift taraflı bant var. Ayrıca duvara sadece 1 adet saati tutması için 3 lü çivi tarzı ürün var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Benim saatim bu gün geldi.Kutuda hem sünger gibi olan roma rakamları hemde ince plastik roma rakamları geldi. Sanırım isteyen sünger gibi olanları isteyen de plastikleri kullanabilir. Roma rakamlı olanlardan sipariş ettim rakamların arkasında çift taraflı bant var. Ayrıca duvara sadece 1 adet saati tutması için 3 lü çivi tarzı ürün var.

Nereye sipariş vermiştiniz bende bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dozer112

quote:

Benim saatim bu gün geldi.Kutuda hem sünger gibi olan roma rakamları hemde ince plastik roma rakamları geldi. Sanırım isteyen sünger gibi olanları isteyen de plastikleri kullanabilir. Roma rakamlı olanlardan sipariş ettim rakamların arkasında çift taraflı bant var. Ayrıca duvara sadece 1 adet saati tutması için 3 lü çivi tarzı ürün var.

Siparişi antalyaya verdim hocam kargo takip varsa verin bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozer112

quote:

Siparişi antalyaya verdim hocam kargo takip varsa verin bakalım

Tesekkürler arkadasım takip numarası varmış. İstanbula giriş yapmış benimde

• quote:

sanırım o süngerlerin üzerine plastikler yapıştırılıp 3 boyutlu havası katacak. ürün açıklama kısmında resimler vardı sanırım montajla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

quote:

sanırım o süngerlerin üzerine plastikler yapıştırılıp 3 boyutlu havası katacak. ürün açıklama kısmında resimler vardı sanırım montajla alakalı.

Hocam benimde ilk aklıma o geldi ama sünger ile plastik arasında biraz fark var. Daha kurulun yapmadım gün içerisinde fotograf atarım.

• Arkadaşlar beni saatin resimleri montajını yapmadım. 2 tane fotoğraf atıyorum aklına takılan birşey olan varsa cevaplarım elimden geldiğince. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

http://i.hizliresim.com/o7JYQ7.jpg
    http://i.hizliresim.com/l1A0YE.jpg
  • Benim de ürün geldi. Sanırım 2 tane de küpe koymuş satıcı kutuya. Ürünle bir alakası yok çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Benim de ürün geldi. Sanırım 2 tane de küpe koymuş satıcı kutuya. Ürünle bir alakası yok çünkü :)

Bende de var sarı renkli. Adamalar da ki ilgi alaka süper.
  • Benimki hala istanbulda.bekliyoruz bakalım

• Benim 4 sipariste 4 gundur istanbulda bekliyor. Neden bekletiyolar acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.