Şimdi Ara

Aliexpress Duvar dekorasyon saatlerde 9 dolara 6 dolar indirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
2.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt takipte adres yetersiz iade yazıyordu ptt izmir dağıtım merkezini aradım. Adam takip numaramı istedi adres bilgim varmış fakat üzerinde isim soyisim bulunmadığı için iade edilicekmiş başka seçenek yokmuş vs. sizin paketlerin üzerinde isim soyisim bilgisi var mı? Aslında daha önceden de gelen paketlerim var üzerinde isim yazmayan ama neden böyle oldu orasını bilmiyorum.
  • indirim bitmiş sanırım.
    yetişemedik..

• quote:

Orijinalden alıntı: dipoldipol

Ptt takipte adres yetersiz iade yazıyordu ptt izmir dağıtım merkezini aradım. Adam takip numaramı istedi adres bilgim varmış fakat üzerinde isim soyisim bulunmadığı için iade edilicekmiş başka seçenek yokmuş vs. sizin paketlerin üzerinde isim soyisim bilgisi var mı? Aslında daha önceden de gelen paketlerim var üzerinde isim yazmayan ama neden böyle oldu orasını bilmiyorum.

Şimdiye kadar hep isim soy isimli olarak geldi bana.
  • Yapışkan bayağı sağlam 12 biraz kötü oldu sola çekeyim dedim baktım boya da beraber geliyor vazgeçtim.Ailecek çok sevdik.İnsan almışken 3-4tane alır diye de fırça yedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aliexpress Duvar dekorasyon saatlerde 9 dolara 6 dolar indirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 10 dk önce bitirdim montajı çok hoş oldu. Time yazısı az yamuk oldu ama olsun o kadar.

Montaj yapacak arkadaşlara tavsiye,

1-Beyaz montaj parçsını çakmadan duvara ölçü kağıdı ile sağa sola taşmadığından emin olun ben en alttaki delikten 35 cm ye kadar ölçü aldım çok iyi oldu.
    2-Saati beyaj montaj parçasına taktıktan sonra 12 ve 3 den ölçü alıp düzgün olduğundan emin olun.
    3-Süngerlerin bazılarının imajı bozulmuş olabilir dikkat edin bozulan varsa düzeltin.
    4-Akrep ve yelkovanın montaıjını yapmadan üzerindeki koruyucu bantı çıkartın.

Sorusu olan varsa yanıtlarım. Aliexpress Duvar dekorasyon saatlerde 9 dolara 6 dolar indirim.

• benimkiler daha gelmedi.türkiye de görünmüyor.gelenler tr de göründümü?
  • Konunun açıldığı gün verdim ben de siparişi. Ama benimki 17 temmuzdan beri Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) durumunda. Ürünleri gelen arkadaşlar takip kodlarını paylaşsa güzel olur aslında. Benim gibi ürünleri gelmeyenler, ne zaman geleceğini anlayabilir o zaman.
  • Bende bekliyorum....
    Aynalarla beraber üç sipariş vermiştim...

• bugun gorundu.basaksehirde....bekliyoruz

bugün geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Aslında Yokum -- 27 Temmuz 2016; 16:56:02 >
  • Ben Aslında Yokum kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin kargo takipli mi geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Hocam sizin kargo takipli mi geldi?

evet
  • Ben Aslında Yokum kullanıcısına yanıt
    Bana aklına göre takipsiz göndermiş. Hala gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.