Şimdi Ara

Aliexpress kargo zimmet alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir aydır beklediğim paket UKIM e gelmiş son işlem olarakta zimmet alındı yazılmış. biraz araştırdığımda zimmet alındı açıklaması için paket geri gönderilir yazanda var gümrük ödemesi çıkmış kapıda ödeme yapılır diyende var. tam olarak nedir bu zimmet alınması, bundan sonra nasıl bir işleme girecek başına gelmiş yada bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim.

• büyük ihtimalle paketiniz gümrüğe takıldı. bir süre sonra postacı tebligat getirir ve sizden belgeler istenir ekstre. fatura vs. aldığınız fiyat gümrük sınırı üstündeyse vergi çıkar paketi teslim alırken vergi ücretini öder alırsınız postacıdan.

benim çinden ülkemize 7 günde gelen ürün gümrüğe takıldı ve 14 gün istanbulda bekletildi toplamda 21 günde elime ulaşmıştı.
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    bu haftanın geçmesini bekleyim o zaman, haftaya ne olduğunu görürüm o zaman. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

bu haftanın geçmesini bekleyim o zaman, haftaya ne olduğunu görürüm o zaman. teşekkürler
    Eee sonra ne oldu. Aldın mı paketini. Belirt ki insanlar da faydalansın.
  • aldım evet yaklaşık 180 lira vergi ödeyerek diğer forum sitesinde zimmet alındı ne demek diye soran arkadaşsın sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

aldım evet yaklaşık 180 lira vergi ödeyerek diğer forum sitesinde zimmet alındı ne demek diye soran arkadaşsın sanırım :)
    Yok başka biridir o. Buradan başka forumda bu konuyla ilgili bir yorumum bulunmamaktadır.

Ne kadarlık aldın ki 180 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 2 Haziran 2019; 20:54:8 >
  • 300 liralik urundu. Otv gumruk vb eklendi. Bu gumruk isi birazda memurun insiiyatifinde anladigim kadariyla. Ayni kargoya 50 odeyende 200 odeyende varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.