Bildirim
Aliexpress sıkıntısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dispute açmışsınız ve iadeyi kabul etmişsiniz doğal olarak para iadesi yapılmıştır.
Yalnız aldığınız ürünler burda 1 milyoncuda satılanlardan farkı yok çer-çöp oyuncaklar. -
Çer çöp dediğiniz oyuncaklar eskiden türkiyede 2010 yıllarında 20tlye satılan tanesi olarak diyorum alamazken şimdi böyle ucuza bulunması maksat sevinsin diye alındı eskiden heveslenipte alınamadığı için o yüzden size göre çöptür. -
Gelince neden çöp dediğimi anlayacaksınız. Ben de 2 çocuk büyüttüm anlarım oyuncaktan falan. İyi bir oyuncak istiyorsanız paraya kıyıp lego alın. Biz bu transformers oyuncakların orjinal lisanslı olanlarını aldık onların bile ömrü 1 yıl anca sürdü. Bunların kırılması max 3 ay ben size söyliim. Ayrıca çocuk da anlıyor dandik olduğunu yani beklediğiniz gibi sevinmiyor veletler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 1 Temmuz 2018; 17:57:13 > -
İyi oyuncak değil kendisi heveslendiği için sipariş vermiştim lego seti zaten elinde tonlarca var diye dediğiniz gibi rahat kırılabilir orjinal olanlar pahalı diye bunlara yöneldim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X