Şimdi Ara

Aliexpress sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.aliexpress.com/item/GV18-Smart-Watch-Phone-NFC-Aplus-Waterproof-GSM-Camera-Wrist-Watch-SIM-Card-Smartwatch-for-Samsung/32560587186.html?isOrigTitle=true
    böyle bir saat alacağımda kargonun kaybolmaması için ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ve ortalama kaç güne gelir? ve gümrükte kalır mı
    ya da tavsiye ettiğiniz 20-30$ arası saat var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssssssssssd -- 27 Mart 2016; 18:51:48 >

• Bnde gunlerdır aynı saati düşünüyorum. bir de u10l var. hngısı ıyı karar veremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssssssssssd S kullanıcısına yanıt
    Üründe 4 çeşit kargo seçeneği var. Birincisi yani PostNL Türkiye'ye gayet hızlı gönderim yapabilen bir firma.Diğerleri çok pahalı, aceleniz yoksa hiç bulaşmayın. PostNL takiplidir takip kodu verirler kolay kolay da kaybolmaz.Ptt getirip kapınızı çalıp teslim eder ürünü büyük ihtimalle.En erken 1 haftada gelen görmüştüm bu posta ile.Ama şans işi olduğunu unutmamak gerek.
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/Newest-Bluetooth-Smartwatch-NK01-Smart-Watch-for-iPhone-4-4S-5-5S-Samsung-S4-Note-3/32269943713.html?spm=2114.13010208.99999999.264.WzFsKy
    bunu alacağım galiba bu daha iyi mobilde 23$ fiyatı var bence çok iyi. baya da satmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssssssssssd

http://www.aliexpress.com/item/Newest-Bluetooth-Smartwatch-NK01-Smart-Watch-for-iPhone-4-4S-5-5S-Samsung-S4-Note-3/32269943713.html?spm=2114.13010208.99999999.264.WzFsKy
    bunu alacağım galiba bu daha iyi mobilde 23$ fiyatı var bence çok iyi. baya da satmış

Ben ona güvenemedim hocam bi kaç dolsr pahalıya burdan verdim siparişi. Suanda hazırlanıyor gozukuyor. galeriyi görmem ve vıdeo ozelligi sım kart ozellıgı falan bu saate ıttı benı. Aradıgım ozellıklrr bunlardı+ dokunmatıgı saglam ıstiyordum. Bakalım gelsin bilgilendiririm yine siz almazsanız
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aliexpress sipariş

• quote:

Orijinalden alıntı: howdeepisyourweb

Üründe 4 çeşit kargo seçeneği var. Birincisi yani PostNL Türkiye'ye gayet hızlı gönderim yapabilen bir firma.Diğerleri çok pahalı, aceleniz yoksa hiç bulaşmayın. PostNL takiplidir takip kodu verirler kolay kolay da kaybolmaz.Ptt getirip kapınızı çalıp teslim eder ürünü büyük ihtimalle.En erken 1 haftada gelen görmüştüm bu posta ile.Ama şans işi olduğunu unutmamak gerek.

Dostum benim saatte sellers shiping method yazıyor yani satıcı kendisi gemiyle vs mi yollayacak? Gümrükte kalır mı benim mi gidip almam gerekiyor? Ptt ye teslim edilmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58
    Dostum benim saatte sellers shiping method yazıyor yani satıcı kendisi gemiyle vs mi yollayacak? Gümrükte kalır mı benim mi gidip almam gerekiyor? Ptt ye teslim edilmez mi?

Sellers shipping method kargoyu kendi kafasına göre bir firmayla gönderecek demek. Bu yüzden gelmesi zaman alabilir. Yasaklı ürün ise gümrüğe takılma ihtimali var tabiki. Gümrükten geçerse ptt evinize getirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALİEXPRESS KARGOM
    4 yıl önce açıldı
    AliExpress Sevkiyat Ücreti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: howdeepisyourweb

quote:

Sellers shipping method kargoyu kendi kafasına göre bir firmayla gönderecek demek. Bu yüzden gelmesi zaman alabilir. Yasaklı ürün ise gümrüğe takılma ihtimali var tabiki. Gümrükten geçerse ptt evinize getirir.

PostNL diyo hocam bı takıp kodu aldım ancak gırdgmde urun bulunamadı dıyor

• quote:

PostNL diyo hocam bı takıp kodu aldım ancak gırdgmde urun bulunamadı dıyor

İlk bir hafta sisteme düşmeyebilir.Yani en geç 1 haftaya takip edebilirsiniz durumunu.1 haftayı da geçerse satıcıyla iletişime geçmenizde yarar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.