Şimdi Ara

Amazon.com Ön Sipariş Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce aşağıda ki ürünün ön siparişini verdim. Fakat kafama takılan bazı sorular var. Daha önce Amazon.com dan alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

http://www.amazon.com/gp/product/B00KSPST6Y/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

1-) Ürünü ön siparişle aldım. Çıkış tarihi 30 Eylül 2014 yazıyor yani 30 eylülden sonra direkt kargoya verilir değil mi?

2-) Ön sipariş verdikten sonra karttan herhangi bir para kesilmedi. Bu para genelde ne kadar bir süre sonra kesiliyor bilginiz var mı?

3-) Kargo seçenekleri arasında 3 çeşit vardı ben en ucuzunu seçtim geç gelmesi dışında bir sorun yaşatmaz değil mi? Bir de adrese hangi kargo şirketi ile geliyor?

4-) Ürün ücreti 30 dolar ürün ücretinin üzerine 6 dolarda kargo ücreti olmak üzere 36 dolar yazıyor. Bunun dışında Türkiye'ye gelince kargo olsun, gümrük olsun başka ücret çıkartmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 7 Temmuz 2014; 5:09:06 >

• amazon tr ye sipariş getiriyormuyduki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

amazon tr ye sipariş getiriyormuyduki

Bazı ürünleri gönderiyor. Genelde kitap ve DVD'lerin Türkiye'ye gönderimi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3- Takip kodu vermeyebilirler - Ptt ile gelir eve.

4 - Çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

amazon tr ye sipariş getiriyormuyduki

Herhalde getiriliyor. Bir sürü elektronik eşya getirenler var bence bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebb n Flow

3- Takip kodu vermeyebilirler - Ptt ile gelir eve.

4 - Çıkmaz.

Teşekkürler. 1 ve 2. soru hakkında bilgisi olanlar var mı?

• Up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.