Şimdi Ara

Aliexpress te geri dönen kargolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sipariş verdiğim bir telim gümrüğe takıldı. ve 40 türkiyeden geri dönmesi sürdü. ayın 18 inde yurtdışına tekrar gönderilmiş. Yurt dışına gönderildikten sonra teslim bilgisini yine ptt nin sitesinden izleyebilir miyim veya nerden izlerim. birinci sorum bu

ikinci sorum iade almak için dispute mi açmam gerek. Süreç nasıl işliyor kargonun geri dönüşü ve para iadesi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: piyangom

Arkadaşlar sipariş verdiğim bir telim gümrüğe takıldı. ve 40 türkiyeden geri dönmesi sürdü. ayın 18 inde yurtdışına tekrar gönderilmiş. Yurt dışına gönderildikten sonra teslim bilgisini yine ptt nin sitesinden izleyebilir miyim veya nerden izlerim. birinci sorum bu

ikinci sorum iade almak için dispute mi açmam gerek. Süreç nasıl işliyor kargonun geri dönüşü ve para iadesi paylaşırsanız sevinirim.

18 nisanda benim paket de geri gitti sadece torbaya eklendi yazıyor dispute acabilirsin şimdiden paketi aynı barkod numarası ile ptt sitesinden izleyebiliyorsun
  • Bende gönderi yurt dışına geri gönderildi diyor gerisi yok diğer aşamalarda burda görünür mü?
    RF129078596SG
    RF129160372SG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Arkadaşlar sipariş verdiğim bir telim gümrüğe takıldı. ve 40 türkiyeden geri dönmesi sürdü. ayın 18 inde yurtdışına tekrar gönderilmiş. Yurt dışına gönderildikten sonra teslim bilgisini yine ptt nin sitesinden izleyebilir miyim veya nerden izlerim. birinci sorum bu

18 nisanda benim paket de geri gitti sadece torbaya eklendi yazıyor dispute acabilirsin şimdiden paketi aynı barkod numarası ile ptt sitesinden izleyebiliyorsun

peki dispute açarken free shipping almıştım. aynen ödediğim tutar kadar mı açayım yoksa kargo ücretini tahmini 15 dolar gibi düşeyim mi. sonuçta onlar da kargo ücreti ödediler.

ayrıca disputeyi anlaşamazsak nasıl sonuçlandıracağız. paypal disputelirinde ki gibi claim yapma falan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

peki dispute açarken free shipping almıştım. aynen ödediğim tutar kadar mı açayım yoksa kargo ücretini tahmini 15 dolar gibi düşeyim mi. sonuçta onlar da kargo ücreti ödediler.

ayrıca disputeyi anlaşamazsak nasıl sonuçlandıracağız. paypal disputelirinde ki gibi claim yapma falan var mı?

claim varmı bilmiyorum kargo ücreti ne kadar ögren adamlardan hongkong post 7.53 dolara gönderiyordu sanırım

bide benim sorum olsun 21 günüm var su anda Dispute" before 21days 1hours 6minutes 47seconds . yazıyor bu sureyi nasıl uzatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 22 Nisan 2013; 12:13:35 >

• vala hocalarım benim de geri gitti dispute açtım 10 gündür hakemlerin arayı bulmasını bekliyorum gümrükten gelen kağıdın footosunu vs. attım onaylanmasını bekliyorum yavaş işliyor malum kaç milyon kişi dispute açıyordur
  • piyangom kullanıcısına yanıt
    www.17track.net

buradan izleyebilirsiniz..
  • Dispute açarken custom problem seçiyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT ile gelip çine geri dönen kargolar Pal Express diye bir firma ile geri dönüyor çine arkadaşlar. Ağağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

www.palexpress.com.hk
    PAL Express Limited
    http://www.palexpress.com.hk/tracking.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.