Şimdi Ara

Aliexpress'te Türkiye'ye Cep Telefonu Satan / Gönderen Mağazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
21.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aliexpress'te Türkiye'ye telefon gönderen mağazalar mevcut. Bu mağazaların azalmasının sebepleri arasında telefon alma işini abartan arkadaşlar, telefonları ulaşıp da bir güzel fotoğraf çekip yorumlara ekleyip bir de gümrükten geçme yöntemlerini anlatmaları gibi birçok sebep sayılabilir. Bana göre artık yöntem falan kalmadı. Çünkü yapılan şeyler ifşa oldu. Gümrük memurlarınca da biliniyor.

Bana göre 2R-TRADE vb. mağazalar tamamıyla çakallık yapmaktadır. Normalde 3-5 $ kargo masrafları için 25 - 50 $ arasında bir ücret talep etmektedirler. Size Honkong Post, China Post, NL Post, Singapur Post gibi posta yoluyla gönderi yapacaklardır. Ürününüz gümrükte kalırsa kargo parasını keseceklerdir. Bu durumda 3-5 $ kargo ücreti olsaydı, gerçekten kargo parasını iade etmiyor, zarar etti diyebilirdiniz. Fakat 25 - 50$ arası ücretlerde art niyet mevcuttur. Gönderilen ve gümrükte kalan her ürün için en az 30 - 40 $ kazanmaktadırlar. Bu aralar yaptıkları en iyi şey budur. Bana göre ürünleri özensiz bir şekilde gönderiyorlar. Belki de sırf gümrükte kalsın diye gönderiyor olabilirler. Ürün gümrükte kalırsa ne de olsa telefon başına 30-40 $ kazanıyorlar. Dikkat edin böylelerine paranızı kaptırmayın.

Herkese iyi şanslar ve iyi alışverişler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToLife -- 18 Temmuz 2017; 14:18:46 >

• 2 paket yaptığı için telefon geçmeyip aksesuarları sizde kalabilir. Orijinal hızlı şarj adaptörleri pahalı. 20$ a kadar makul bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şans işi 3 tane geçti 1i geri gitti bugün de 1 tane gelecek diye tahmin ediyorum.
  • Ben o satıcılara kızmıyorum artık haklılar çünkü bizim millet kansızlıkta dereceye bile girer

Disputenin Türkçesini hırsızlık olarak bilen bi millette de böyle satıcılar yakışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler İphone alınca gelir mi bu yöntemle ?

• Konu hort olacak ama bu magazanin yorumlarini okudum

Tr de deposu varmis ve yorumda herkes surat kargo ile 2 gunde ulastigini vs yazmis.imei de kayit yapip gonderiyorlarmis.yontem mi degistiler ozaman gonderim konusunda? Tr de olan ürünlerin resminin basinda tr depot yaziyor

Ekleme:simdi yorumlarda birsey gordum.elemanin biri kargo etikeni gostermis adresi yanlis yazmislar ama ben baska birseye baktim o etikette.kim gondermis diye

Kargo subesi dogubank..gonderici firma voyyo teknoloji olarak gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 23 Haziran 2017; 15:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Konu hort olacak ama bu magazanin yorumlarini okudum

Tr de deposu varmis ve yorumda herkes surat kargo ile 2 gunde ulastigini vs yazmis.imei de kayit yapip gonderiyorlarmis.yontem mi degistiler ozaman gonderim konusunda? Tr de olan ürünlerin resminin basinda tr depot yaziyor

Ekleme:simdi yorumlarda birsey gordum.elemanin biri kargo etikeni gostermis adresi yanlis yazmislar ama ben baska birseye baktim o etikette.kim gondermis diye

Kargo subesi dogubank..gonderici firma voyyo teknoloji olarak gozukuyor

Linki varmı ? Hangi satıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratbekar kullanıcısına yanıt
    https://m.tr.aliexpress.com/store/storeHome.htm?spm=a2g0n.detail-cache.0.0.LcHAZM&sellerAdminSeq=202180721

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    link ölmüş
  • Saticinin adi belli sonucta oradan bulabilirsiniz

• Ben bir adamla tanıştım. One plus 3t aldım. Kargo ücretleri pahalı ama ürün kesin geliyor. Whatsapp numarasını ve özel listesini verdi. İsteyen olursa pm üzerinden yardımcı olurum.
  • Merhaba arkadaşlar,önceden bangooddan almıştım şimdi eşime telefon alacağım TR depolu satış yapan tek 2R-TRADE mağazasımı fazla çeşit yok ve fiyatları biraz yüksek başka alternatifim var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar AliExpress te xiaomi cihaz satan doğru dürüst satıcı yok mu?Ne oldu bu insanlara böyle

Bundan 2 sene önce herkes satıyordu.Letv s1 getirtmiştim.Şimdi Türkiye'ye gönderi yapan satıcılara bakıyorum, ne doğru dürüst fiyat var nede doğru dürüst cihaz satan.Bi tane mi6 128gb lacivert satan bir satıcı yok.Sahibinden de adam 2450₺ fiyat çekmiş.1700+135=1835₺ nerede 2450₺ nerede.Utanmadan birde açıklama kısmına "fiyat performans canavarı" yazmış.Sen fiyat performans değil, rant performans canavarı yapmışsın

Mi satan bir satıcı var mı arkadaşlar? Allah'ını seven yardım etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selaam34 S kullanıcısına yanıt
    bırak xiaomiyi Türkiye ye telefon satan yok artık,

sağolsun zeka küpü milletimiz her boku yaza yaza gümrüğü uyandırdı..

geçen konuşuyom eski satıcıyla,yollamam diyor gümrüğünüz çok sıkı diye..

• Hocam bana göre Aliexpress dekiler çöp satıcılar. Gümrük de sıktığı için artık göndermiyor çoğusu. Bangood da gönderi yapmıyor Türkiye'ye. Eğer şansınızı denemek isterseniz geekbuying.com var, fiyatları da makul. Oraya bakabilirsiniz.
  • SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    geekbuying orayı da denedik takıldı hocam aman eksik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroDreams

Paranızı geri alabildiniz mi hocam?

• Konuyu açmaktaki amacın nedir arkadaşım ? Soruyor musun yoksa dert mi yanıyorsun belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroDreams

geekbuying'in ne suçu var,adamlar telefon yerine çin salatalığımı gönderiyor, memlekete hertürlü adam girip çıkıyor rahatça!! telefon vergisi ile girmiyor..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    O da doğru,ülke bildiğin koca bir açık hava hapishanesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.