TT GameOn hk
Varolan internete katkısı var mı bunun
reklamlarını gördümde daha düşük ping daha yüksek upload vs diyor
neye göre varolan tr bağlantısına göre mi yoksa diğer sağlayıcılara göre mi?
Selam arkadaslar
Yillardir g5 laser mouse kullaniyorum artik tekerleği islevini yitirmeye basladi icinden yag cikiyor 😁 sag tusta da tiklama mesafesi aralığı cok azalmis gibi hissiyat var.
Sanirim bu mouse u 10 seneden fazladir kullanıyorum. Yeri geldi masaya vurdum gençlik oyun heycanindan yeri geldi firlattim ama hala tas gibi. Yine ilk tercihim logitech olacak gibi.yan tuslari vs kullaniyorum cod oynuyorum genelde. Zoom +/- yapmayi klavyedense mousetan yapmak daha kolayima gidiyor vs vs.
Simdi upgrade yapma zamani geldi diye düşünüyorum ve G502 HERO yu gördüm begendim. Yorumlari da gayet olumlu.
Ama ayni zamanda razer deathadder v2 de kafami karistiriyor
Sizin yorumunuz ne olur?
Ekran Kartı tavsiyesi 6800XT, 6900XT
Selamlar
Sistemimi yarısını sıfır yarisini 2.el topladim suan ekran kartim kaldi almadigim
R7 240 ile goruntu alıyorum
Sistem
Ryzen 5800X CPU
2x8GB 3600 CL 16 RAM
MSI B550 GAMING PLUS ANAKART
700W COUGAR 80+ PSU
Samsung 27" 144hz 2K
Sorum şu
Piyasadaki fiyatlara anlam veremedim bi sitede ayni kart 10k ucuzken digerinde daha pahali
Bazi sitelerde 6900xt ucuzken 6800 xt nin pahali olmasi
6700xt nin bilr neredeyse 20k larda satılması vs. Cok karisik bir piyasa var gibi
Düşündugum model msi 6700 xt + xbox series x ti
Sonradan xbox tan vazgectim ekran kartini 6800xt ye çıkardım ama simdi fiyatlara bakinca 6900xt neredeyse ya ayni yada 6800xt den ucuz gozukuyor
Ee almisken 6900xt alayim diyorum bu kez de, 15 20fps ekstrasi var. 4k icin daha ideal. Ama monitorum 2k. Ilerde yukselteme ihtimalinden 6900xt hem fiyat hemde ileriye donuk olarak daha mantıklı geldi.
6900xt nin 6800xt ile ayni olmasinin veya daha ucuza bulunabilmesinin sebebi nedir? 5800x ile 6900xt ile sorun yasarmiyim veya psu konusunda?
Tesekkurler
Ekran kartı eğilmesi hk.
Call Of Duty Mobile BR Hızlı Seviye Atlama Rehberi
|
Cebine Gelsin 4GB Kampanyası 4GB I VERMIYOR
|
Beyaz Renk Tonlu Sistem tavsiyesi
|
Kablosuz dan kabloluya dağıtım
|
Silinebilir
|
|
|
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.517
İkinci El Bölümü Mesajları: 306
Konularının görüntülenme sayısı: 24.242 (Bu ay: 436)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 458 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic