Şimdi Ara

Aliexpress Yıldonumu indirimleri (28.03.2019 - 10:00) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
5.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan bakın nasıl bir şey istiyorsanız:

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20190327231619&SearchText=gamepad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, evin içine led döşemek istiyorum bunun için hangi ledi tavsiye edersiniz?
    Toplamda 20mt tutar sanırım ama hangi led i alayım bilemedim?
  • İndirimler başladı, 4 gün sürecek bazı ürünlerde iyi fiyatlar var.

• hızlı şarj seçeneği olan type c şarj aleti öneriniz var mı ?
  • Bluetooth Hoparlör Arayanlar Kaçırmasın

Mifa 10 W Hoparlör 3/15 Kupon ile 16.90 $ a geliyor DİP FİYAT :
    aliexpress.com
    US $28.13 52% OFF|Mifa Portable Bluetooth speaker Portable Wireless Loudspeaker Sound System 10W stereo Music surround Waterproof Outdoor Speaker-in Portable Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.click.aliexpress.com/e/bw0H6lxw

Mevcut pazaryerlerine baktım 250 TL den aşağı satan yok. Müthiş fiyat.

Baseus kulaklık buldum 2/3 indirim kuponu ile 1 $ a geliyor ! :
    aliexpress.com
    US $3.99 20% OFF|Baseus H04 Bass Sound Earphone In Ear Sport Earphones with mic for xiaomi iPhone Samsung Headset fone de ouvido auriculares MP3-in Phone Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.click.aliexpress.com/e/cAASxNTa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrideR10 -- 28 Mart 2019; 11:55:13 >

• StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Kulaklığa o indirimi nasıl yaptınız
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Baseus markalı ürünler için yorumlar iyi.

Baseus Offical Store mağazasındaki ürünlere bakabilirsiniz.
    aliexpress.com
    BASEUS Official Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/store/2343184?spm=2114.search0104.3.11.213347a6c4eJnr
  • Baseus S09 tarzı bir kulaklık arıyorum boyun bandı olmayan baseus s09 alacaktım fakat kontrol yeri biraz kaba gibi duruyor sanki bu tarz tek kumanda yeri olan ve boyun bandı olmayan bir ürün tavsiye edebilir misiniz?
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    TRY 15.98 48%OFF | Kaya 3A USB Tipi C Kablosu Hızlı Şarj Oto Kes Veri Kablosu Için Samsung Xiaomi 1 M Işık Flaş Işık
    aliexpress.com
    US $4.99 |Rock 3A USB Type C Cable Fast Charging Auto Disconnect Data Cable For Samsung Xiaomi 1M Luminous Flash Light-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/EncQ6KQjv

Bu kabloyu tavsiye ederim. Telefon tamamen şarj olduğunda otomatik olarak şarjı kesiyor. Hızlı şarj özelliği çalışıyor. Şarj durumunu üzerindeki LED ile gösteriyor. Bir haftada ulaştı bana. Tek kusuru 1 metre uzunluğunda olması.
    Şarj aleti ile beraber sipariş vermenizi öneririm. Tip C yazınca şarj aleti değil de kablo aradığınızı düşünerek yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 29 Mart 2019; 2:20:49 >

• Arkadaşlar ayri ayri hesaplar açıp sipariş versem problem olur mu? Alacaklarim 40-70 arasi, tek tek indirim olcak daha ucuza geliyor problem olur mu

• TaOcHe kullanıcısına yanıt
    ürünleri sipariş ettim teşekkürler. şarj aleti ile beraber 4$ indirimle 3,9$'a geldi çok iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Arkadaşlar, evin içine led döşemek istiyorum bunun için hangi ledi tavsiye edersiniz?
    Toplamda 20mt tutar sanırım ama hangi led i alayım bilemedim?
    Led grubu için konuşuyorum istediğiniz ürün çok nadir bulunan(Metrede 144 led) bir ürün değilse türkiye'den almanız arasında 1 top için konuşuyorum 5 TL civarında fark eder. Bence o kadar süre beklemeye gerek yok.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den teslimat yapabilen mağazayı nasıl buldunuz bunun pratik bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frag_man

Türkiye'den teslimat yapabilen mağazayı nasıl buldunuz bunun pratik bir yolu var mı?
    Varsa da ben bilmiyorum, Bazı satıcıların türkiye deposu var, Direkt ordan kargo yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Kulaklığa o indirimi nasıl yaptınız
    Updullah nasıl yaptınız?@StrideR10

• 2 aydır istanbulda ulaştırılamayan ürün var. Postacı, sayın değerli haşmetmeap bakan Albayrak' ın şikayetinden sonra Çinden gelenleri dağıtıma vermeyip bekletiyorlar dedi. Ben dispute açtım iade aldım. Mallar gelirse satıcıya parasını öderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

2 aydır istanbulda ulaştırılamayan ürün var. Postacı, sayın değerli haşmetmeap bakan Albayrak' ın şikayetinden sonra Çinden gelenleri dağıtıma vermeyip bekletiyorlar dedi. Ben dispute açtım iade aldım. Mallar gelirse satıcıya parasını öderim.
    Bu sorun Türkiye geneli mi İstanbul’a mı özel bilmiyorum, benim 15 Ocak’taki siparişimden ses çıkmadı en son iki hafta önce dispute açıp iade aldım, yine Şubat 1-2si gibi verdiğim sipariş de bana ulaşmadı.

Amazon’dan Japonya üzerinden aldım bir ürün ise iki hafta geçmeden geldi.

• Mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın.

Yazdığım anda anlık indirim mevcuttu o şekilde aldım.

Aliexpress Yıldonumu indirimleri (28.03.2019 - 10:00)
  • 5 tl kitlediler almadım ptt duruyor geri göndersin ptt daha çok zarar olur akılları başlarına gelir

• Böyle bir indirim bir daha ne zaman olur?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.