< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartanasd -- 28 Mart 2019; 10:9:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartanasd -- 28 Mart 2019; 10:9:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her ürün için kontrol ücreti yok. O muhabbet çıktıntan sonra 10 paket ürün geldi, hiçbirinde 5₺ ödemedim. Şüphelendikleri paketleri açıyorlar yıllardır olan bir şey. Muhabbet çıktığı haftadaki ürünlere 5er ₺ kitlemişler sadece o kadar.
|
her ürün için o kontrol yok (gümrük memuru paketten süphelenirse paketi açınca aldıgı ücret),bu muhabbet çıktığı günden beri 15 paketim geldi hiç birisinden bu ücret alınmadı.
|
böyle yazıp insanları yanıltmaktan vazgeçin. "Her gönderi" ise ben şu vergi muhabbetleri çıktıktan sonra neden hiçbir gönderime ek ücret yansımadıgınıda açıklarmısınız ?
|
İşi öğretiverin de biz de bilelim
|
hocam 5 tl ödeyenler var, tamamen şans,
diğer konuda mevcut arkadaşlar. bence yavaştan alıştırıyorlar, 17 yıldır taktik aynı her konuda, yavaştan ver .. uyut, alıştır. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 27 Mart 2019; 14:55:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|