Şimdi Ara

ALİEXPRESSTE SATILAN SSDLER GÜVENİLİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam alın ben r5 2600 aldım 670 e 0 hemde alırken faturayi dusuk kesmesini yazin 15 tl odersiniz gumrukte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 10 Haziran 2020; 15:0:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam artık trden alacağım. Nvme alacağım. 500mb çok düşük. 1000-1500 hatta 2000 mb hızlı almayı düşünüyorum. Amaç işlemleri hızlı gerçekleştirmek. 500 mblik hız düşük bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolonyali

Hocam artık trden alacağım. Nvme alacağım. 500mb çok düşük. 1000-1500 hatta 2000 mb hızlı almayı düşünüyorum. Amaç işlemleri hızlı gerçekleştirmek. 500 mblik hız düşük bence.
    Amaç işlemleri hızlı gerçekleştirmekse, SSD'den ziyade Core i9-9980HK işlemcili bilgisayarlara falan bakın. SSD'ler işlem yapmaz, sadece veri okur-yazar.

AliExpress'teki ucuz diskler, uzun ömürlü olmaz.

NVMe SSD konusunda Kingston KC2000, San Disk Extreme Pro, Samsung 970 Evo ve Adata XPG Gammix S11 Pro en iyilerdir.

NVMe SSD ile SATA SSD arasındaki teoride "5 kat" olan hız farkını hissetmek için, darboğazın olmadığı çok güçlü bir sistem ve bu sistemde çok büyük dosyalarla çalışmak gerekiyor. Yoksa, tümüyle gereksiz.

• İ5 9300h Gtx 1050 sistem var. Boş konuşmuyorum yani. 5400rpm hdd de oldukça vasat hız veriyor.

• Kingspecin 240 GB m2 ssdi 1 yıldır kullanıyorum problem çıkmadı, kullandığım pc nin 64 GB emmci kendi hafızası var. Tüm her şey şuan ssdi üzerinde okuma hızı 450 mb iken yazma hızı değişkenlik gösteriyor geçen test yaptım 350 mb dan başladı 50 mb ya kadar düştü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.