Şimdi Ara

Aliexpressten işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, athlon ii x2 250 işlemcimi değiştirip phenom ii x4 965 almayı düşünüyorum. Aliexpressten 138 tlye denk geliyor ama ikinci el. seneye ağustosa kadar ihtiyacım var sonrasında notebook alacağım. CPU Store'dan alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi bana
    Ekran kartim msi r7 240

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sahibinden sitesinde var o fiyata.çin den neden alıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressden alabilirsin bır sıkıntı olmaz 1 ay sonra eline ulaşır yalnız.
  • TR de benzer fiyat o işlemciler.965 955 forumda 120 130 yazan vardı.

• İkinci el ve kullanılmış ürün ithalatı yasak olduğu için gümrüğe takılması olası. Takılmadan kastım hiç içeri sokamama durumu. Satıcıyla mutlaka konuşun sıfır ürün gibi göndersin.
  • 955'i 120'ye ben satmıştım. Piyasası ederi o zaten. 1 ay çinden posta beklemektense, ikinci el sitelerine bir bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ordaki satıcı 20bin değerlendirmede %98 olumlu almış, burda bir kişi satıyor ve ne olucagini bilemiyorum o yüzden bana daha mantıklı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: greencrack

Hocam ordaki satıcı 20bin değerlendirmede %98 olumlu almış, burda bir kişi satıyor ve ne olucagini bilemiyorum o yüzden bana daha mantıklı geldi

Get ilanı açmasını isteyin sahibindendeki yada forumda satan birinden.daha garanti olur.ordan alıp 1 ay gelmesini beklemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: greencrack

Hocam ordaki satıcı 20bin değerlendirmede %98 olumlu almış, burda bir kişi satıyor ve ne olucagini bilemiyorum o yüzden bana daha mantıklı geldi

Get ilanı açmasını isteyin sahibindendeki yada forumda satan birinden.daha garanti olur.ordan alıp 1 ay gelmesini beklemeyin

Sağolun hocam sahibindende uygun fiyatlı ilanlara mesaj atayım ben o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.