Şimdi Ara

Aliexpressten oem anakartlı sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim alacağım ürünü rusyada kullanan çok arkadaş var.
    Rusyada sebebini bilmesemde çok fazla xeon kullanılıyor.
    Youtubede birkaç video buldum ama hepsi render performansından bahsediyor oyun performansından bahseden yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ali express full Tokatçı kaynıyor. Ben ürünü aldığım zaman dolar 3.5 4 civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 13 Mayıs 2020; 17:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş. Ama dediğim gibi satıcıdan satıcıya değişiyor.
    Mesela donanım alıcak arkadaşlarada öneri.
    Re stroe
    Kllisre official store
    Shen zho store
    Şu üçü güvenilir. (İsimlerini yanlış yazmış olabilirim.)
    Zaten geribildirimleride çok iyi bunların. Şu 3 satıcının ürünlerinde birsürü türk geribildirimi bulabilirsiniz.

• Bana kasa fani lazim 7 tane civarı.

• Bende ğrün getirip satmak ticaretini yapmak istiyorum. Sınırlama gelmişti diye hatırlıyorum. Her kullanıcı 1 ayda en fazla 5 ürün getirtebiliyordu.

• Arkadaşlar youtubeda bir arkadaş performansını göstermiş render performansıda pyun performansıda çok iyi. Sanırım 2x e5-1650 32gb ram olanı alacağım. Tam larar vermiş değilim. Hala piyasa araştırması yapıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

• ZandaroS Z kullanıcısına yanıt
    Ben ebay den frankfurttan boş mermi kovani getirttirdim. Pompali ve tabanca kovani. Süs eşyası lazımdı.

Hediyelik eşya diye gelmişti. Sınırlama felan hikaye kisaca satıcı halleder onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 13 Mayıs 2020; 17:18:33 >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Şubat başında 30 dolarlık siparişime sadece sunum ücreti ödedim. Geçebiliyor

• bütçeniz 1400 1500 ise 3 parça için zaten bişiler yapabiliyorsun sıfır olarak

409 tl ve sıfır
    www.vatanbilgisayar.com
    Gigabyte b450m anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-socket-am4-ddr4-3200mhz-o-c-m-2-usb-3-1-anakart.html

570 tl ve sıfır

bu 2 si 979 tl
    https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-z-16gb-1x16gb-ddr4-3000mhz-cl18-gaming-ram-fiyati-43849/

585 tl

1564 tl burası hemde ürünler tr garantili birde sıfır
    GameERyoutube
    Ryzen 3 1200 AF Test - Review - Pros&Cons ★ Best Low End CPU in 2020 ★ YD1200BBAFBOX
    https://www.youtube.com/watch?v=idF_a2WJxi8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Mayıs 2020; 0:2:1 >

• Aliexpresten güvenilir bir satıcıdan gigabyte z77 Anakart almıştım. Benim için özel düşük fatura kesti ama gümrükte blok yedi Ürün. Ürünü açıp site ye bakıyor gümrük memuru. Fiyat farklıysa salmıyor. Ürünü almak için kredi kartı ekstrenle gidiyorsun oradaki ödemeye göre vergilendirme yapıyorlar. Ben öyle alabildim ürünü

Ürünün de Io chip arızalıydı kendini açıp duruyordu. Pinlerde de yamuk olan vardı Ram sporları ve usb slotları çalısmıyordu. Dispute actım firma kabul etmedi Aliexpresse şikayet açtım paramı geri yatırdılar. Anakart da bende kaldı parça niyetine 100 liraya sattım.

• x99 dual anakart daha verimli olur. Şu sıralar e5 2678 v3 revaçta, tek işlemciyle bile yakın performans alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift işlemcili sistemde oyun oynayamazsın çok fps kırar, render hariç iş görmez, render almıyosan paranı çöpe atarsın.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Hocam youtubeda videolar gördüm. Aynı setupta sıkıntı olmadan gtx 1080ti ile 4kda oyun oynuyorlardı. Benim pek bir bilgim yok. Madem oc yapamıyoruz o zaman 2 işlemci ile oc zeon performansı alırım kafasındaydım. Tek işlemci ile dahamı fazla performans alırım oyunlarda. Birde eğer ürün gümrükte anlaşılırsa kaç tl ödemem gerekir.

• clupgizmo16 C kullanıcısına yanıt
    Oem anakartlarda oc yapılamıyor. Bios üzerinden bir ayar ile sürekli turbo modda kullanabiliyoruz sadece. O ayarı açınca bile mosfetler gerekenden fazla ısınıyor. Üzerine pasif mosfet soğutucu koyup bu ısınmamın önüne geçebiliyoruz. Ama dediğim gibi overclock olmadan tek işlemci ile fazla performans alabileceğimi sanmıyorum. E5-2678v3 ile oc yapmadan hem oyunda hem renderda iyi perfırmans alabilirmiyim. X99 dual bütçemi çok fazla aşıyor.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Bu sistemle yayın açamam. Veya render yapamam. Oyun oynayabilirim ama elimdeki kart gtx 980. Darboğazdan geçilmez. Üstelik tek e5 1650 turbo frekansta r5 1600ü geçiyor.
    PRO PCyoutube
    RYZEN 1600 vs XEON E5 1650 / ЧТО ВЫБРАТЬ В 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=pR0ZvI4erMw&feature=youtu.be

Eğer 2 işlemci oyun performansını düşürüyorsa tek işlemcili x99 sistem toplarım.

• Zamaninda e5 2670, xeon 5670 vs. almistim aliexpress den. Dolarin dusuk oldugu zamanlarda, lakin suanda bahsettigin urunleri almak hic mantikli degil. Çok uzun surelerde gelecektir ve sorun olursa ciddi ugrasirsin. Amacin evde oyun oynamaksa butcene gore ulkemizden ikinci el veya sifir cozumlere yönel. Senin icin daha faydali olacaktir.

• Çoklu çekirdekler bile desteklenmezken çift CPU oyunlarda ise yaramaz bence. X99 V3 f/p yüksek işlemciler var oyunlar için, işlem gücü isterseniz iş değişir tabi. 100 liralık işlemci ile 600 liralık işlemci aynı performansı veriyor neredeyse oyunlarda.

Ayrıca Xeon e5430 aldım 3 haftada geldi geçen hafta, virüs sıkıntısı yok. 62 liraya 16 lira vergi ödedim.

Aliexpressten oem anakartlı sistem tavsiyesi

• ZandaroS Z kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir konuya açıklık getireyim belki alan olur aklında bulunsun. X99 anakart aldınız ve elinizde Xeon işlemci var E5 2678v3 diyelim o.c yapılmıyor ama bios modlama ile turbo boost frekansını bütün çekirdeklere uygulaya biliyoruz. Turbo unlock işlemi sürekli en yüksek hızda çalıştırmaz sistemi sisteme yük binince önceden çekirdek hızları 1.çekirdek 3.3ghz 2.cekirdek 3.2 diğerleri 3.1 2.9 diye çalışıyor ise turbo unlock işleminde işlemci 24 çekirdeğin hepsini 3.3ghz değerine sabitler. Turbo unlock işlemi görmüş bir Xeon E5 2678v3 işlemci ile ryzen 2700x 3700x arasında yer yer 3700x performansı yakalana biliyor.x99 anakart 32gb ram Xeon E5 2678v3 işlemci 1800 TL civarı alına biliyor. Bu paraya tr de alına bilecek en iyi sistem bence vergiside 30 lira felan çıkıyor 2 kere alım yaptım Nisan ayinda almak isterseniz dediğim sistemede bir bakın aliexpres üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsukishiro -- 11 Ağustos 2020; 1:30:58 >
  • tsukishiro T kullanıcısına yanıt
    İşten ayrılmak zorunda kaldığım için için bilgisayar toplama işini sonraya bıraktım. Önerin için teşekkürler. Bir iş bulduktan sonra piyasa araştırmama devam edeceğm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.