Şimdi Ara

Aliexpressten Telefon Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Geçenlerde forumda oradan ucuza telefon almak ile ilgili Bir mesaj görmüştüm ve fjyatlara bakıp telefon bile beğendim.

https://m.aliexpress.com/item/32589473141.html?aff_click_id=aba62c3d483740aebc218400766bfb63-1470426685171-06397-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

Telefon 200dolar gibi birşey Xperia z3.

Birkaç sorum var kafamı kurcalayan!

1= Telefonu alınca gümrükte kalıyor mu, kalırsa para iadesi alıyormuyuz?

2= telefon elime ulaşırsa sorunsuz kullanabiliyormuyum YOKSA kayıt vs ile mi uğraşıyoruz?

3= kayıt ve imei gibi işlemleri programlar ile halledebiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonerp S kullanıcısına yanıt
    Telefonlar için 105 dolar kargo ücreti görünüyor. Ayrıca telefonlar sıfır değil.
  • Normal sürede dersen 17$ kargoya düşüyor! Telefon orjinal sıfır diyor sitede! Alıcı yorumlarına baktım %95 i memnun. Kalanlar da genelde geç gelmesinden şikayetçi (ya da nadiren arızalı üründen)

Yani 200$ a alıyorsun onu biliyorum da

Kafamdaki soru işaretleri

Tr ye gümrükten giriyor mu, yoksa ülleye telefon sokmuyorlar mı!

Sorun olmuyor ve kapıma geliyor ise telefon<<<< kayıt vs ile uğraşmadan halledilebiliniyor mu gibi sorular

Mesela bak nenim baktığım z3 te yenilenmiş ürün diyor.

https://m.aliexpress.com/item-desc/32338229300.html

Fakat z3 comlact için yenilenmiş te demiyor hatta 1 yıl garanti yazıyor! 170 dolara.

Teller çok ucuz fakat kafamdaki sorular ilk mesajdaki gibi :/

Cevao için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerp -- 11 Ağustos 2016; 4:58:23 >

Bu tarz satıcılar refurbished satıyor. Satıcıya sorarsan söyler. Hiç refurbished almadım. Belki sıfır gibidir.

Gümrükte takılma olayı yüksek ihtimal. Genelde satıcıya geri dönüyor. Kargo ücreti kesilip para iade edilir.

50 lira zararı göze alarak sipariş verilir.

• Çok saol hocam.

Birde beni diğer konuda aydinlatirmisin

Mesela aldım bu teli, kayit ve imei ile mi uğraşiyoruz? Yoksa pc ye takıp programlar ile kendimiz mi yapıyoruz (karnel ve room flashlama gibi)

mtk işlemci olanları değiştirmek kolay, snapdragon işlemci biraz daha zor ama uzak bağlantıdan para karşılığı yapanlar var.
    Diğer işlemcilere sahip telefonları alırsan pasaport kaydı gerekir o da 250 tl maliyetli.
  • Yorumlari oku.

" seller doesnt send my order. Waste time..."
    Alma arkadaşim. Urunu gondermemis son acilan yorumlarda yaziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gümrükten binde bir geçiyor, oda satıcının paketlenmesi ile alakalı. Bazı satıcılar farklı içerik yazıyor. Ama uğraşılır mı bilmem. Gümrükten eş dost edinmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 21 Ağustos 2016; 12:26:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.