Şimdi Ara

Aliexpresten ilk alışveriş için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Aliexpress den aşağıdaki linkteteki projektörü almayı planlıyorum birkaç konuda yardım rica ediyorum.
    1- Satıcı güvenilir görüyorum. Sizin de görüşünüzü alabilir miyim?
    2- Alırken takipli alımı hangi aşamada seçebiliyorum.takipli alım bedeli fiyata yansıyor mu?
    3- Gümrüğe takılabilirmi takılmaması için benim yapmam gereken bir şey var mı? Gümrüğe takılmasa da vergi çıkarsa kargoyu getiren PTT görevlisine mi vergi ödemesi yapılıyor.
    4 Alış işlemini İNG nakit kartı ile mi yoksa Akbank Access kredi kartı ile yapmam mı uygun olur.(Komisyon farkı açısından) ödeme onayı için bankadan bizdeki 3D gibi sms mesajı geliyor mu?
    5 Ürünü daha önce almış arkadaş varsa ürün hakkında görüş bildirebilir mi? Başka satıcıdan aynı ürünü problemsiz teslim almış arkadaş varsa o satıcı linkini verebilir mi?
    6 Avantajx de yüzde 6 iade varmış ayrıca kupon kullanabilme olanağım olur mu çok acelem yok bir ay içinde almayı planlıyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://tr.aliexpress.com/item/UNIC-UC40-LED-Projector-Mini-Projector-Full-HD-1080P-TV-Home-Theater-Proyector-Portable-Mini-Pico/32472003306.html?detailNewVersion=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu daha önce projektör almış veya yardım edecek biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Satıcı güvenilir bence de ve bayağı satışı olmuş. Bu projektörü alacaksanız, plus (UNIC UC40 +) modeli de mevcut. Ayrıca VGA çıkışıda var.
    http://tr.aliexpress.com/item/2015-Newest-UC40-Mini-Pico-portable-proyector-Projector-AV-VGA-A-V-USB-SD-with-VGA/32282781619.html?spm=2114.020208.3.1.dMrF3n&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_2_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150

2- Satıcı "Seller's Shipping Method" ile yolladığını belirtmiş. Takipli kargoyla alakalı bir şey belirtmemiş. Bence bu tip paketi takipsiz yollayamaz. Satıcıya takip numarası var mı, diye sorun.
    3- Gümrüğe takılacak bir ürün değil. Gümrüğe gitse bile, kontrol ettikleri için 0,60TL alırlar. Ödemeyi PTT görevlisine yapabilirsiniz. Eğer daha fazla çıkarsa paket gümrükte iken, gümrüğe giderek itiraz edebilirsiniz. Yanınıza kredi kartınızın hesap hareketlerinin ve aliexpress teki sipariş ekran görüntülerinin çıktısı alın. Çünkü projektör 75 Euro sınırını aşmıyor ve tv-radyo özelliği taşımıyor.
    4- Akbank kredi kartı ile almanız da fayda var. Nakit ödeme yapmanızı tavsiye etmem. Ürün gelmez ise bankaya da itiraz edebilirsiniz. Ayrıca Axess kartın 3 taksit kampanyası var.
    5- Bu tip ürün hiç almadım.
    6- Avantajix e ilk kez üye olacaksanız, sık alışveriş yapmıyorsanız. Size bir faydası olmaz. Yüzde 6 iadesi var, ama 10TL 1 yıllık kesintisi var ve 25TL nin altına para çekemezsiniz. Aliexpress de şu an için cep telefonunuza ilk kez kurunca, 15dolar üzeri için 3dolar kupon veriyor. Daha önce app yi kurduysanız vermiyor.

• ürünün çözünürlüğü düşük. 800 480 ayrıca led projektör olayı daha tam oturmadı. zifiri karanlıkta en iyi neticeyi veriyor. ışıklı ortamda görüntü berbat. genel olarak aliexpres hakkında firi isterseniz ben son 6 ayda 103 tane ürün getirttim. içinde tablet dahil 152 dolar. birinde sorun çıktı. ondada satıcı bir kısım para iadesi yaparak magduriyetimi fazlasıyla hiderdi. korkmadan alışveriş yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.