Şimdi Ara

alihan_01_95@hotmail.com Hacklendi giremiyorum Referans Kullanıyorlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar burdan devam edecegim alihan_01_95@hotmail.com adresim hacklenmiştir arkadaşlarım 3. msnemden soylemektedir.Onunla ugrasıyorum lütfen referans gosteriyor bilginize olmanızı arz ederim daha once alışverişde donanımhaberden misafir üyeye char satısım olmustu ona güvenmiştim ve hacklenmiştim tc vs bilgilerimi kullanarak başkalarını inandırarak charları almaya gecirme soymaya calısıyor şuan denemeye calısıyorum kişi listelerimi almak istedigim icin nolur yapmayın alışveriş teşşekürler..

Tek Msn : aslan@gsteam.com

Şüphelendigim : A R E S cünkü en son tüm bilgilerimi char o vercegini solemiştim ona vermiştim..

Forumdaki arkadaşlarımıza duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blushing -- 5 Şubat 2010; 19:03:49 >

• la ne çok çar alıp satıyon :D

Hayırlı Alışlar
  • Up geçmiş olsun.

Up

Up

alihan_01_95@hotmail.com u Silin.
  • 15 yaşındayım herşeyin farkındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanPaşa

merhaba arkadaşlar burdan devam edecegim alihan_01_95@hotmail.com adresim hacklenmiştir arkadaşlarım 3. msnemden soylemektedir.Onunla ugrasıyorum lütfen referans gosteriyor bilginize olmanızı arz ederim daha once alışverişde donanımhaberden misafir üyeye char satısım olmustu ona güvenmiştim ve hacklenmiştim tc vs bilgilerimi kullanarak başkalarını inandırarak charları almaya gecirme soymaya calısıyor şuan denemeye calısıyorum kişi listelerimi almak istedigim icin nolur yapmayın alışveriş teşşekürler..

Tek Msn : aslan@gsteam.com

Şüphelendigim : A R E S cünkü en son tüm bilgilerimi char o vercegini solemiştim ona vermiştim..

Forumdaki arkadaşlarımıza duyurulur..

Bu forumda son 1 aydır nedense her gün seninle ilgili bir polemik var????

Bunun nedeni nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.