Şimdi Ara

ALIN İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ YAZIN SİZE ÖZEL BİR TOPİC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler buyurun bu ilk msjım bu tıpic sağesinde 1 hafta içinda allah kısmet ederse 150ye vurduracam başladım hayde bıreh
  • aa beyler bu dalga ne yaw bu kadar kısa sürede gönderilmez diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: yiğitchan

beyler buyurun bu ilk msjım bu tıpic sağesinde 1 hafta içinda allah kısmet ederse 150ye vurduracam başladım hayde bıreh

• yazım yanlışlarından dolayı özür dilerim klavyem bozuk eheueuheeuh şimdiden 3 oldu ii gidiyorum
  • valla çok sevdim bu işi bu arada kaç msjda seviye atlanıyor lvl up yazısını görmem lazım (yıldız yıldız)
  • son gaz devaaam benim gibi olun işiniz ii olur alın size edit hesap böle oluyo
  • SLMVER yardım edermisin bikaç bişi soracam kaç msjda yıldız artıyor bide ben böle kaç yıldızlı olurum ? yeniyim kusura bakma bu arada bu topici açana allah razı olsun bu gidişle şeref kadrosuna alınacam
  • ee cevap yokmu oo nerede kaldı arkadaşlık duyguları (saçmalarsam kusura bakmayın önemli olan msj sayısı
  • post yükseltmeye çalışanlar için süper bi topic olmuş. şimdi millet nokta koyup virgül atıp post yükseltir. istediğimizi yapabileceğimiz bi topic değil mi kardeşim diyerekten...
    al
    . , ? _ = ) ( / & % + ^ ! > < £ # $ ½ { [ ] ] }
  • beyleer hadi ama canım sıkıldı kendim yazıp kendim cevap veriom bu ne yaw
  • evet aynı ben süper post yükseltirim.
  • ee daha daha nasılsınız?
  • bi yandan film izleyip bi yandan msj atıp bi yandan kardeşimi dövüyom
  • Bu forumun Admini Ne iş Yapio Ya Acaba Çok merak ediorum İşin NE Senin Kardeşim Hiçmi Denetlemiosun Bi çözüm bulsana Şunlara
  • hehehe çok seviyom böle topicleri 12 msj yaptım böle topiclerle

• quote:

Orjinalden alıntı: cyper_ağa

YAA BENIM SIKINTIM VAR BEN BU FORUM DAKI PROFİLİME NASIL RESIM KOYARIM ???

sağ köşede profilime tıkla sonra oradan avatarını sec
  • beyler istedğiniz gibi konuşun bişey demiom ama arada bole yararlı olacak seyler yazın resım felan bana deil kendinize yarar ben oyunu bıraktım yanı sızın ıcın actım bu topıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soad

Bu forumun Admini Ne iş Yapio Ya Acaba Çok merak ediorum İşin NE Senin Kardeşim Hiçmi Denetlemiosun Bi çözüm bulsana Şunlara
    ÇOK ÖZÜR DİLERİM KARDEŞ AMA BEN HEP OKULDA OLDUGUM ICIN VE DERS CALISTIGIM ICIN FAZLA BIR IS YAPAMIOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omega_tr -- 13 Şubat 2006 10:26:56 >
  • gereksiz seyler yazmaın kardeşim ya sizin yuzunuzden kıtlendı ya offf.

Pro Undetecter Hack S.E v 2.0 Programının Yeni Versiyonun Sizler İçin Bulduk
    ve Sizlerle Paylaşmak İstedik
    Download Linkimiz:
    http://rapidshare.de/files/13085040/...v_2.0.rar.html

Rapidshare İle uğraşmak İstemeyenler İçin:
    http://www.hemenpaylas.com/download/...v_2.0.rar.html

mesala sızın ıcın bı sıteden aldım alıntıdır Pro Undetecter Hack S.E v 2.0 Programı gule gle kullanın

• +1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.