Şimdi Ara

alın pathos adreamın korkulu magesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli oluyoo kım almıs kac sonra geri gel wideo da bile var ismin gozukuyoo
  • char çok delü ama id b.ktan
  • o ıd pascalnouma tarafından ole konmustur :D
  • İnferno Town
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill467

quote:

Orjinalden alıntı: :procaht:

quote:

Orjinalden alıntı: UnRéaL

ya bence kim ne derse desin ardream da paper saglam mage olmaz.tmm iyi alırsın da ii de alınırsın

+999999999

aynen öyle spike + rr + thrust yerde :)

benim charda r spike r yerde

• spiak r trust bunu diyen mageler oynamayi bilmiyoo izlemedinizmi wideo yu niye beni alamiyolar itemlerde asiri saglam degil
  • güzel mage iyi iş yapar healt bayaaa güzel
  • qzL Chara ßenzior...
  • güzel video güzel oynuyosun
  • Vs den Kacılmaz Korkulu Mage
  • kacmiyorum farkindaysan mana bitiyo man basmam icin de can basmicam orada man toparlşyorum tekrar savasiyorum tam alacakken bu sefer baskasida daliyoo oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

quote:

Orjinalden alıntı: seko221

ardreamde mageyle oynanmaz ya asassian ya da priest

oynanmaz mı?

benim yarı itemli ( paper ) mageim var lvl daha 57 ama ardreamı ağlatıyorum nasıl oluyor en düşük damage ım 650 lütfen biraz saygı ayrıca 1 vs yapan yok ardreamda 1 vs yapsalar daha cok kişi indirebilirim. aslında mage lerin işine gelıo kalabalık olması aradan son vuruşda hep mageler alıo genelde cunku rakip kacamadan ölmuş oluo 700 + damage wuruo paper mage

hocam haklisin. mage olunca 2 asas ustune gelince oluyon ama 1vs1 de tenha bi yerde asasi rezil edebiliyon. ozellikle flame+glacier sen. frostbiteyle dondurup don etrafinda

• WALKRYLERHP BASILI HERHADE YOKSA BU NERDE BU KADAR HP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarajevoHatıRasI -- 14 Eylül 2007; 13:31:55 >
  • bu arkadaşın en az 1300 yemesini tahmin ediorum defans cok az hemde cok az :S
    yani bende 950defans var mageyim 600 yedigimi hatırlıorum

dd 15+ bornz belt var düşünün itemlerimden ondan iyi bence ezerler seni:S
  • Xde ark. +8 lycan staff war we asaslarıı full alıorr adı: GrAnT Belki Tanıyan olur Bilmiorumm
  • nsl 1300 yicem ya 1000 yiyom oda speak sonra fis zaten 3700 camim oluyoo 1000 i gitsde ne olcak ben adama seri seri 600 kapiyom daha ne diyim wideolardada gordunuz
  • ya konu açamıorum açsam bende korkulu bi mage resmi koycam ama o cz nin korkulu magesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: :procaht:

quote:

Orjinalden alıntı: UnRéaL

ya bence kim ne derse desin ardream da paper saglam mage olmaz.tmm iyi alırsın da ii de alınırsın

+999999999

Resistansı olanı hicde alamaz
    Benim arkın 71 flame resisti var asas
  • parasit malice yersin bi bp den kacarsın lf ye basarsın rogue ve warriordan kacarsın .ama hp ni % 50 nin altına indiren bi mage den kacamazsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.