Şimdi Ara

alın pathos adreamın korkulu magesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten bu formda kım neyi beyenırki sadece elestırı var adam dıyoo karsındkıler mınor yapmayı combo ypmayaı bılmıyoo sanki karsıma adamı secıyom belli mınorr yapamadıklari oyuzden zor oluyolar
  • attack cok az deilmi
  • MAGEYIM BE ELIMDEDE +9 WIZART VAR DAHA NE OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnRéaL

ya bence kim ne derse desin ardream da paper saglam mage olmaz.tmm iyi alırsın da ii de alınırsın

+1 paper mageler harbı cok saglam koyuo ama işini bılıosan sorun olmuo tak kekurileri gir tek çek bn bole yapıorum yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeismoney78

attack cok az deilmi

magelerde atack onemlı deıl 80 lvl magede 150 attack wardi farketmıo attack
  • Hayallerimdeki paper mage

Paper magelerin iş yaptığını artık herkez anlamıştır herhalde !
  • walkıeler defans basılımı hp mi?
  • guzel char
  • ya ben kôrûm yada adamda harbi wizard+9 takiliyken wood gibi gozukuyor
  • tsk ederım en sondakı arkdaslar ıcın elestırmemısler dedıgınız gibi artık anlarlar paper magenın gucunu
  • mage gucu
  • yorumlarınız ıcın tsk ler
  • Klasik paspas char orta duzeyde bir Asas geldigi zaman gate atıcak kapasitede vir char...
    Sözlerime alınma itemlerin güzel,ama mage Ardream de eziktir ezik kalıcaktır..

Ha dersin ki Spear,Dd kafalık var, İron set var o zaman tmm...(Bu itemlerle Ardream de Bp acardım ben orası ayrı konu)
  • neden herkez bole dusunuyo vıdeo ızlemedınızmi neden kacmıyorum neden olduremıyolar kendınizi sartlandırmıssınız mage ezık dıye sımdide derler karsındaki ii oynamıyordur o zaman tekrar ızle derım wıdeoyu naıl minor cıkardıklarini
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphii

ızleyın yorumlarınızı beklıyorum ıtemler +8 paper set +9 wizart ep dual bronz earıng belt oflıfe+1 ve gorev yuzukleri http://www.youtube.com/watch?v=2TdxcwMfcac

bide benim mageme bak sen
    http://img522.imageshack.us/img522/9860/2007726222745copysm7.jpg

• bunu korkulu rüya pathosta şuan ardreamda charı kaldımı bilmiyorum ama koraysağlamın magelerini warriorlarını unutamıyorum!
    Düzeltme en sağlam yazdını sanmıştım düzelttim yazdımı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 27 Temmuz 2007; 14:17:17 >
  • ıste boyle magelere saygi duymak lazım sende cok ii sın ama sanada ezık derler bu forumda kafanı yorma adreamda mage ezıkmıs hep lan ws de alamıyolar beni bu adamı nsl alacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

quote:

Orjinalden alıntı: UnRéaL

ya bence kim ne derse desin ardream da paper saglam mage olmaz.tmm iyi alırsın da ii de alınırsın

+1 paper mageler harbı cok saglam koyuo ama işini bılıosan sorun olmuo tak kekurileri gir tek çek bn bole yapıorum yanı

Aynen işini biliosan paper mage sorun olmaz fazla
  • charın güsel ama sana bi tavsiyem var asaslar sana girerken spike ile gireceklerdir bunu göz önünde bulundurarak onlar girerken 57 deilde 54 cakmayı dene vurdukları hp doldugu anda zaten işleri bitmiştir asasların tek özelligi minördür bide şu spikeları onlar olmadan bir hictirler :=)
  • zaten bana bı sıpıak atıyolar canım ınıyoo sonra dıyer spıak gelene kadar canım sabit kaliyoo bıde 57 ıle baslamamın nedeni 6 defa 100 100 demage vermesi ws de 56 kullanıyorum bıde bu demage eklenınce dayanamıyolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.