Bildirim
Alın Size 7 Ping
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bizim evde 150 den aşşağı inmiyor ayrıca sık sık 1000 leri geçtiğini gördüm 8k felan oluyodu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
korede 5 ping
sanırım bu ping olayı şöyle
90 ping 90 salise gecikme demek eğer öyleyse adamlar 0.05 salise gecikmeli oynuyor refleksi iyi olan 100 ping de de yapar tabi ama onlarda reaksiyon göstermek bi nebze daha kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 20 Ağustos 2014; 1:40:53 > -
3 pingle oynuyorum. Hayat zenginlere güzel.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nyph
korede 5 ping
90 ping 90 salise gecikme demek eğer öyleyse adamlar 0.05 salise gecikmeli oynuyor refleksi iyi olan 100 ping de de yapar tabi ama onlarda reaksiyon göstermek bi nebze daha kolay
Yazdığın karşılıkları 10 a böl 90 ping 9 salise
quote:
Orijinalden alıntı: Kıllar Dökümü v2
Tr deysen aylık 5000000 versen bile İnternet'e ping 3 olamaz. Hız ile degil mesafe ile alakalı Frankfurt da yasamıyorsan tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Playinq
quote:
Tr deysen aylık 5000000 versen bile İnternet'e ping 3 olamaz. Hız ile degil mesafe ile alakalı Frankfurt da yasamıyorsan tabi.
Oyun oynamak için özel uçağımla her gün Frankfurt'a gidip geliyorum. No problem for me, cuz i ma rich
Offline oluyor turnuvalar, ağdan oynanıyor onunla alakalıdır -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Playinq
quote:
Oyun oynamak için özel uçağımla her gün Frankfurt'a gidip geliyorum. No problem for me, cuz i ma rich
Serverlar Köln de yalnız yedim seni balık gibi atladın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
korede 5 ping
Ms = Milisaniye. 1 saniye 100 salisedir, yani salise santisaniye demektir diyebiliriz. Yani 90 ping = 90 milisaniye = 9 salise. -
arkadaşlar o videodaki turnuva clienti serverlar hemen yanlarında bile olabilir, na serveri değil yani o -
İnternet üzerinden değil bu LAN fazla bile o ping -
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
korede 5 ping
Ms = Milisaniye. 1 saniye 100 salisedir, yani salise santisaniye demektir diyebiliriz. Yani 90 ping = 90 milisaniye = 9 salise.
1 saniye 60 salisedir.. Kaynak: Wikipedia, TDK
90 ping=90 ms= 0.09 sn=5.4 salise -
quote:
Orijinalden alıntı: Hermés
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
korede 5 ping
Ms = Milisaniye. 1 saniye 100 salisedir, yani salise santisaniye demektir diyebiliriz. Yani 90 ping = 90 milisaniye = 9 salise.
1 saniye 60 salisedir.. Kaynak: Wikipedia, TDK
90 ping=90 ms= 0.09 sn=5.4 salise
1saniye = 100 salise
Hiç olmadı saatinin kronometresine bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jim*
Kaynak :
0:05. saniyeye bakın. Amerika'da da 7 ping varmış. Duygulandım.
Servere yakınsan görürsün.Ama tabi 5 ping normal kullanıcı için biraz hayal lol için.
Ama tr nin serverleri avrupada değilde türkiyede olsaydı 20 ila 45 arası ping olurdu.Özellikle İstanbul ve çevresindeki iller 20 yi yakalardı herhalde.
Euwest serverlerini kullandığımız için avrupa çıkış hızıyla oynuyoruz oda 60 ping.Fena değil.Sonuçta sw deki herkes aynı.20 ile 60 arasındaki farkı hissetmesende bu oyununu çok çok çok az etkiler.
ama 20 ile 35 40 pek farklı bir deneyim sunmaz.
50 nin altında olsa yeter bize ama değil işte.
-
Ben de dün 300'le oynadım -
26 pingle oynadım ama bu ayrı bir şey herhalde
turnuva yapılan yer turnuva serverıyla yan yana olduğu için olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 20 Ağustos 2014; 9:21:40 > -
Benzer içerikler
- lol chat açma
- lol herkesi susturmak
- yonca yeşili malphite
- troll duo isimleri
- mobile legends sevgili olan herolar
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X