demek yakmıyo haa .. ben kayseri develi arası erciyesten gidip geliyorum devamlı viteste inerim, boşa takmak tabiki tehlikeli ama görüyorum her zaman adamlar çok yakıyo diye motor fireni denilen olayı kullanmıyo onun yerine boşa takıyo ve tabiki balataları yiyo ..benzin yakmayalım derken balatalardan oluyolar..
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
quote:
Orjinalden alıntı: cool_38
mesela bendeki 96 model torosla erciyes dagından aşşa sallandım ve araba 2. viteste , gazada hiç basmıyorum .. araba yıgılmış bi şekilde aaşşaa dogru iniyo . araba bu şartlarda rölantide gibimi yakıyo benzini .. annatın hele yaw.. ha unutmadan benim arabada devir göstergesi yok .. torosta değişiklik yapalım diye düşündü adamlar ve 96 modelden önceki toroslardan farklı olsun diye devir göstergesini yokettiler..
hayır hiç yakmıyor - rölantide yaktığını bile yakmıyor - yaksa motor freni işe yaramaz. olm devir göstergesiz binilir mi oto ya? eski 302 otobislerin bile devir göstergelerini tamir edip çalışır halde bırakırlar
kesinlikle viteste inmelisin hoca hem tüketim hem de frenlere yazık senin dediğin gibi
kontagi cevirip arabayi calistirdigin andan itibaren araba benzin yakar
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
Peki atmosferik arabada hava filitresini komple çıkarsan ne olur. Denemedim araba stop edermi. Kirlenme olayı ayrı.
walla ben çıkarmıştım laguna wardı bende boş kalan yere kadın çorabı geçirmiştimsüpper ses çıkartıo ama sora tırstım hava filteresini taktım yerine
Modifiye olayına işlk girdiğimde filtreler falan acayıp pahalıydı.Yani şimdiki egzoz parasına o zaman filtre verıyolardı.Bizde bi unonun filtresini soktuk bayağı bi gezdik ole.Sonra baktık makına artık yurumuyo.Ondan sonra filtreden fazla para harcayıp motora kurum temızlığı yaptırdık.
Arkadsım artık tum araclara devir saatı takılabiliyo.Bence al koy.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme