Bildirim
alın size bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AL sana CVp
turbo ise yakar atmosferik ise yakmaz
turbo araçlarla atmosferik araçların gaz kesme:cut-off sistemleri farklıdır.
turboya zarar gelmemesi için 100 km de 1lt civarı yakar gaz kesilince.
yol bilgisayarlarına inamayın hassas ölçüm yapamazlar -
buda sorumu araç çalışıyosa ve benzinli ise tabiki yakar,odunla çalışmıyorya .başka problem?quote:
Orijinalden alıntı: Guest
AL sana CVp
turbo ise yakar atmosferik ise yakmaz
turbo araçlarla atmosferik araçların gaz kesme:cut-off sistemleri farklıdır.
turboya zarar gelmemesi için 100 km de 1lt civarı yakar gaz kesilince.
yol bilgisayarlarına inamayın hassas ölçüm yapamazlar -
gazdan çekince diyor arkadaş - okumadan cvp yazmayınquote:
Orijinalden alıntı: tamtamam
buda sorumu araç çalışıyosa ve benzinli ise tabiki yakar,odunla çalışmıyorya .başka problem?
Alıntıları Göster
-
o zaman vitesi boşa atmaya gerek yok yani? gaza basmadığımız sürece devir ne olursa olsun yakmaz,atmosferik için konuşuorum.quote:
gazdan çekince diyor arkadaş - okumadan cvp yazmayın
Alıntıları Göster -
vitesi boşa atınca ortalama 1 litre yakar rölantide çalışması için.quote:
Orijinalden alıntı: cobraman
o zaman vitesi boşa atmaya gerek yok yani? gaza basmadığımız sürece devir ne olursa olsun yakmaz,atmosferik için konuşuorum.
Alıntıları Göster
evet yakmaz.
saygılar....
boşa atmaktehlikelidir tavsiye etmem -
arkadaş peygamberci :DDquote:
vitesi boşa atınca ortalama 1 litre yakar rölantide çalışması için.
evet yakmaz.
saygılar....
boşa atmaktehlikelidir tavsiye etmem
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot206WRC
arkadaş peygamberci :DD
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: peugeot206WRC
-
gaz keledeği diye bişey var sen gaza basmadıktan sonra benzin yakmaz rolantide çalışmıyosa tabi mesela el arabası da yokuş aşağı gidiyor.(bedava)turbo motorlar hariç tabiii onlar adı üstünde turbooooquote:
Orijinalden alıntı: AppleWolfquote:
Orjinalden alıntı: peugeot206WRC
Alıntıları Göster
-
Peki atmosferik arabada hava filitresini komple çıkarsan ne olur. Denemedim araba stop edermi. Kirlenme olayı ayrı.quote:
Orijinalden alıntı: LoW_Rider
gaz keledeği diye bişey var sen gaza basmadıktan sonra benzin yakmaz rolantide çalışmıyosa tabi mesela el arabası da yokuş aşağı gidiyor.(bedava)turbo motorlar hariç tabiii onlar adı üstünde turboooo
Alıntıları Göster -
kardeş biz çok çıkardık arabanın motorundan deli bir ses gelio ama büyük ihtimalle zararlıdır çunkü toz falan girerse tıkarsın bi tarafları o yüzden çıkardığın zaman borunun ucuna bi bez bağla gerçi hiç denemedim bu olayı(biz çok söktük bişi olmadı ama olmica anlamına gelmez)quote:
Orijinalden alıntı: Drazy
Peki atmosferik arabada hava filitresini komple çıkarsan ne olur. Denemedim araba stop edermi. Kirlenme olayı ayrı.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drazy
Peki atmosferik arabada hava filitresini komple çıkarsan ne olur. Denemedim araba stop edermi. Kirlenme olayı ayrı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Drazy
renault spring de denemiştik.
motordan hayyyvann gibi ses geliyordu ve rölantide istop ediyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
quote:
Performansa etkisi varmı?
-
hayır hatta düşük devirlerde oto ölü gibi giiyordu aşırı o2 li karışım yüzündenquote:
Orijinalden alıntı: Drazyquote:
quote:
Performansa etkisi varmı?
Alıntıları Göster
-
mesela bendeki 96 model torosla erciyes dagından aşşa sallandım ve araba 2. viteste , gazada hiç basmıyorum .. araba yıgılmış bi şekilde aaşşaa dogru iniyo . araba bu şartlarda rölantide gibimi yakıyo benzini .. annatın hele yaw.. ha unutmadan benim arabada devir göstergesi yok .. torosta değişiklik yapalım diye düşündü adamlar ve 96 modelden önceki toroslardan farklı olsun diye devir göstergesini yokettiler..quote:
hayır hatta düşük devirlerde oto ölü gibi giiyordu aşırı o2 li karışım yüzünden
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cool_38
mesela bendeki 96 model torosla erciyes dagından aşşa sallandım ve araba 2. viteste , gazada hiç basmıyorum .. araba yıgılmış bi şekilde aaşşaa dogru iniyo . araba bu şartlarda rölantide gibimi yakıyo benzini .. annatın hele yaw.. ha unutmadan benim arabada devir göstergesi yok .. torosta değişiklik yapalım diye düşündü adamlar ve 96 modelden önceki toroslardan farklı olsun diye devir göstergesini yokettiler..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cool_38
mesela bendeki 96 model torosla erciyes dagından aşşa sallandım ve araba 2. viteste , gazada hiç basmıyorum .. araba yıgılmış bi şekilde aaşşaa dogru iniyo . araba bu şartlarda rölantide gibimi yakıyo benzini .. annatın hele yaw.. ha unutmadan benim arabada devir göstergesi yok .. torosta değişiklik yapalım diye düşündü adamlar ve 96 modelden önceki toroslardan farklı olsun diye devir göstergesini yokettiler..
hayır hiç yakmıyor - rölantide yaktığını bile yakmıyor - yaksa motor freni işe yaramaz.
olm devir göstergesiz binilir mi oto ya?
eski 302 otobislerin bile devir göstergelerini tamir edip çalışır halde bırakırlar
-
valla astranın yol bilgisayarında da rölantiden daha az gözüküyor du bizde denemiş tikquote:
hayır hiç yakmıyor - rölantide yaktığını bile yakmıyor - yaksa motor freni işe yaramaz.
eski 302 otobislerin bile devir göstergelerini tamir edip çalışır halde bırakırlar
Alıntıları Göster
-
reno megane 2 sedan da 0 yazıyor ve doğrusu da o.quote:
Orijinalden alıntı: grafiker
valla astranın yol bilgisayarında da rölantiden daha az gözüküyor du bizde denemiş tik
Alıntıları Göster
rölantide hıza göre değişiyor 90 ile giderken boşta 1 lt falan diyor -
M.c.Kquote:
reno megane 2 sedan da 0 yazıyor ve doğrusu da o.
rölantide hıza göre değişiyor 90 ile giderken boşta 1 lt falan diyor
Alıntıları Göster -
demek yakmıyo haa .. ben kayseri develi arası erciyesten gidip geliyorum devamlı viteste inerim, boşa takmak tabiki tehlikeli ama görüyorum her zaman adamlar çok yakıyo diye motor fireni denilen olayı kullanmıyo onun yerine boşa takıyo ve tabiki balataları yiyo ..benzin yakmayalım derken balatalardan oluyolar..quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Benzer içerikler
- rft lastik dezavantajları
- citroen c4 yorumları
- araç yedek su deposundan neden su atar
- maher marka nasıl
- yolda dpf temizliği
- araç kamerası
- kia picanto 2024 fiyat
- togg ortakları
- byd han
- e dcs6 şanzıman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X