Şimdi Ara

Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ?

(En Son Oy Tarihi: 27.11.2024)
Giriş
  • Soru Başlıkta. Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

Ben Şahsen Şuana kadar kadar Hayatımda hep yanlış kararlar verdiğim için,

Büyük ihtimalle Gene Yanlış karar verip, Var olmayı seçerdim.Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

Peki ya Siz ? Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

• Net var olmak istemezdim yeter omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istemezdim fearless.

Yataktan yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var olmamanın nasıl bir şey olduğunu nereden biliyoruz aga belki daha kötü bir şeydir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt

Hocam, sizi bilemem ama ;

Ben, Kendi yaşantımdan, yaşadığım sıkıntılardan ve Hayattaki Yaşadıklarımdan Dolayı, var olmamanın daha kötü birşey olacağını hiç sanmıyorum hocam.Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

ama diyorum ya, büyük ihtimalle gene yanlış karar verip, var olmayı seçerdim ben.Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Aralık 2021; 21:50:36 >
  • Sınırsız güç isterdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Keşke ölmekten korkmasam" diye sayıkladınızmı hocam? :D :D :D :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatta bir hedefiniz var mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hergece :D

• Olmayan birseye ne olacagi sorulamayacagi icin baslik hatali. O halde biz hep vardik aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Kasım 2021; 23:31:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana bir soru sorulduğuna göre demekki ben zaten varmışım.
    soruyu bana bu hayatta sorduğuna göre, benim hayata gelmeden önceki durumumu bilmem gerekir ki, şimdiki hayat ile gelmeden önceki durumu kıyas edip ona göre gelip gelmeme hakkında bir karar vereyim.
    doğmadan önce ben diye bir şey olmadığı için, soru 'bu anlamda' çöp.

ama bu soru aslında bir göstergedir, bu soru başka bir soru olgusuna bağlanabilir.
    bu sorunun göstergelediği anlam şudur:"hayatınızdan memnun musunuz ve yaşama içgüdünüz ne düzeyde?"
    çünkü hayatından memnun olanlar veya bu güdüye sahip olanlar var olmayı seçer, memnun olmayanlar veya bu içgüdüye sahip olmayanlar ise yok olmayı seçer.
    o halde soruyu tekrar soralım;
    hayatınızdan memnun musunuz ve yaşama içgüdünüz ne düzeyde?

• "memnun olmayanlar veya bu içgüdüye sahip olmayanlar ise yok olmayı seçer."

alakası yok hocam, Ben Hayatımdan memnun değilim ama Doğuştan Çok korkak biri olmamdan kaynaklı Yaşama içgüdüm Son Derece Fazla.Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

örneğin; Sokakta gördüğüm Köpekten korkuyorum, acaba bana saldırır beni ısırır mı diye?

• "Doğuştan Çok korkak biri olmamdan kaynaklı Yaşama içgüdüm Son Derece Fazla."

yani yaşama içgüdüne sahipsin, bu içgüdü sende var ve bu yüzden var olmayı seçiyorsun. bende demişim ki "bu içgüdüye sahip olmayanlar ise yok olmayı seçer." 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 7 Aralık 2021; 22:51:53 >
  • Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt

Hocam, bana bu soru sorulsaydı, var olmayı seçicektim ama bir Hata, bir yanlış karar olarak.Var Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? 

ama Şuanki aklım ile sorulsaydı, büyük ihtimalle var olmayı seçmezdim zaten ben Çok korkak biri olduğum için (yani Hayatım boyunda bu yönüm yüzüme vurulduğu içinVar Olup, Var Olmayacağınız Size Sorulsaydı ? ) var olmak istemezdim ben.

• Bu soru bana sorulabiliyorsa varımdır zaten?

• Soruluyor zaten ruhlar aleminde. Kabul ettiğimiz için burdayız.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Soran moran yok yalan atma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.