Şimdi Ara

Ailenize ve sevdiklerinize grip olduğunuzu net bir şekilde nasıl söyleyebilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda var mı grip hastaları olan? Varsa acaba nasıl açıklayabildiniz olayı? Şimdi direk konuya girersem şaka yaptığımı sanıp ve daha sonra gerçeği söylediğimi duyunca şoka girebilirler. Nasıl ve ne şekilde söyleyebilirim böyle bir olayı? Kafam çok karışık. Bayılayacak gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farkyapmazz -- 17 Haziran 2016; 1:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayıp şu yaptığın.

BLOK

• Bu ne rezillik ya BLOK!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diger konu csb mi.cikti takip edemedim ama.cikmadiysa bunun sakasi olmaz. Buyuk terbiyesizlik yaptigin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda gereksiz mesajlar bölümü var sırf bu tip konular için. Sizi oraya alalım lütfen.

• Benim açtığım konuyu neden değiştirip farklı bir şekilde açtın? Neyse güldüm.
  • Beyler grip olmusum ne var? Ayip olan ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan veled. Dalga konusu olarak mı görüyosun sen bunu. İnşallah yarın bir gün senin ananın, babanın başına gelir ozaman anlarsın diyeceğimde onların da bir suçu yok. Senin gibi bi ergende suç. Biraz empati yap sövdürme şimdi sülalene.
  • Dean_Winchester kullanıcısına yanıt
    Adam ateist birader

• Farkyapmazz F kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Ama ne yapalım ateistse, hristiyansa? Umalım ki doğru yolu da bulur sağlığına da kavuşur. Eğer senin inancın varsa bilirsin ki bizim dinimiz de hoşgörü dinidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 17 Haziran 2016; 1:59:37 >
  • Beyler bu bilmemne çocuğuna yüz vermesenize.

Adam telefon çalıp ''şifresini nasıl sıfırlıyoruz'' diye konu açacak zekada bir adam. Ne derseniz diyin anlamaz ki basmaz kafası. İnşallah müslümanlar haklıdır öbür dünya vardır da şu iğrenç yaratığı cayır cayır yakarlar.
  • Arkadaşlar olay ne ya hiçbir şey anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.